Знатно свежије с кишом

Стиже нам освежење праћено кишом...
kisa, kisobran, Dnevnik/Radivoj Hadžić
Фото: Дневник/Р. Хаџић

НОВИ САД: Свежије за 10-ак степени и облачно с повременом кишом. Ветар умерен северних праваца. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 14, а максимална 19 степени.

ВОЈВОДИНА: Знатно хладније са кишом и пљусковима повремено. Ветар умерен северних праваца. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 12, а максимална 20 степени.

СРБИЈА: Знатно хладније на северу с кишом повремено, а на југу топлије, али с локалним пљусковима и грмљавином. Дневна температура за 10-ак степени нижа на северу. Ветар умерен северних праваца. Притисак на југу Србије мало испод нормале, а на северу око или мало изнад нормале. Минимална температура 12, а максимална 30 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У недељу свеже и променљиво облачно са повременом кишом и пљусковима, али и с мало сунчаних интервала. У понедељак топлије уз делимично разилажење облака и сунчане периоде.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Релативно неповољна биметеоролошка ситуација за већину хронично оболелих. Опрез се саветује срчаним болесницима и астматичарима. Код метеоропата су могући реуматски болови и нерасположење. Известан опрез се препоручује у саобраћају.

EUR/RSD 117.3374
Најновије вести