ирис ТВ препоручује – ексклузивни садржаји за свачији укус

Уз мултимедијалну ирис ТВ платформу, мтс корисници ће свакодневно уживати у најквалитетнијем серијском, филмском и спортском програму, са унапређеним функционалностима за потпуно ново - персонализовано искуство гледања телевизије. 
1
Фото: Iris/Mts

Лјубитељи серија ће уз Суперстар ТВ моћи да уживају у најквалитетнијим остварењима домаће продукције попут серије „Тајне винове лозе“, док су за оне који радије бирају страна остварења ту FOX и HBO канали са хит филмовима и серијама најразноврснијих жанрова. Додатно, корисницима је сваконденвно на располагању и ирис ТВ видео-клуб са атрактивним садржајима, који сваку дневну собу претвара у кућни биоскоп.

Заљубљеницима у спорт, ирис ТВ препоручује Арена спорт канале и преносе утакмица УЕФА такмичења, са нагласком на мечеве Црвене звезде и Милана који су на програму 18. и 25. фебруара, док су за љубитеље кошарке ту неизоставна АБА лига, НБА лига, као и посебан НБА канал. За гледаоце документараца, канал BBC Earth доноси документарни серијал „Савршена планета“, инспиративну причу о моћи адаптације животињског света на сталне промене.

У мору квалитетног садржаја који нуди ирис ТВ, корисници никада неће пропустити жељени програм захваљујући иновативним функцијама платформе, попут паметне препоруке и функције Слика у слици. На све то, уз функцију Гледај уназад садржај појединих канала се, по први пут код нас, може вратити до 30 дана уназад.

(Рекламни текст)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести