Hello! Travel на Сајму туризма: Лепоте Војводине на 244 стране 

БЕОГРАД: На штанду Туристичке организације Војводине представљено је ново „Hello! Travel“ издање посвећено Војводини.
sajam turizma
Фото: Hello! Travel: Vojvodina

Госте су поздравили и представили магазин, председник Колор Прес Групе Роберт Чобан и Покрајински секретар за привреду и туризам Иван Ђоковић.

Ово је шесто издање из „Hello! Travel“ едиције и није случајно да је најобимније до сада. И поред тога мислим да нисмо успели да обухватимо сва богатства Војводине! Кроз специјална издања али и конференције, фестивале и манифестације - наставићемо да промовишемо туристичке потенцијале, храну, вино и мултикултуралност Војводине!, рекао је Чобан.

Фото: Robert Čoban, Marija Labović i Ivan Đoković

Поред луксузног магазина од 244 стране, који су имали прилику премијерно да прелистају, гости су уживали у винима с фрушкогосрких винограда и традиционалном карловачком куглофу. Двоје најкреативнијих су добили прилику да освоје ВИП карте за промоцију магазина у „Плавом возу“ која ће се догодити у марту.

Након изласка магазина „Hello! Travel: Нови Сад“, све љубитеље равнице обрадовао је излазак двојезичног, луксузног издања у ком су представљене све природне и туристичке лепоте, историја, традиција, култура и гастрономија Војводине.

Магазин ће бити у продаји три месеца на тржишту Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине и Македоније, а може се купити на киосцима, аеродромима и бензинским пумпама. Такође ће моћи да се нађе у свим војвођанским хотелима и ресторанима.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести