НОВА ПРОМОТИВНА АКЦИЈА ЕР СРБИЈЕ До Рима и Барселоне за само 39 евра, ево до када трају промо цене

Ер Србија је припремила нову промотивну понуду током које ће путници бити у прилици да купе авио-карте до 17 популарних дестинација широм Европе, за период путовања од 15. априла до 26. октобра 2024. године.
1
Фото: air serbia

Имајући у виду велико интересовање за поједине дестинације из мреже Ер Србије, уочено током претходне промотивне акције, компанија је одлучила да одређени број седишта на појединим летовима понуди путницима по атрактивним ценама, почев од 39 евра по смеру. Акција је почела данас, 4. априла и трајаће до уторка, 9. априла 2024. године, а карте се могу купити путем веб-сајта, мобилне апликације или у некој од пословница. Број места по промотивним ценама је ограничен.

 „Нова промотивна понуда наше компаније осмишљена је тако да олакша планирање, било да су у питању пролећни излети, летњи одмори или јесења путовања. У наредних шест дана, наши путници су у прилици да по атрактивним ценама купе авио-карте до неких од најлепших градова у Европи и на Медитерану. Понекад избор није лак, али је увек лепо имати избор. Позивамо путнике да искористе актуелну понуду и по повољним условима обезбеде своје место на летовима Ер Србије“, изјавила је Маша Васовић, виша менаџерка за управљање приходима Ер Србије.

У оквиру нове промотивне акције Ер Србије, до Барселоне, Цириха, Милана, Диселдорфа, Штутгарта, Хамбурга, Берлина, Ларнаке, Малте и Рима можете отпутовати по цени почев од 39 евра по смеру у економској класи.

Авио-карте српске националне авио-компаније до Беча, Копенхагена, Гетеборга, Стокхолма и Лисабона током шест дана трајања промо-акције биће доступне по почетној цени од 49 евра по смеру.

 Уколико планирате путовање до Амстердама и Париза, уз промотивну понуду Ер Србије отпутујте по цени почев од 59 евра по смеру.

Детаљније информације о априлској промотивној акцији српског националног авио-превозника пронађите на страници www.airserbia.com.

EUR/RSD 117.0802
Најновије вести