Почео ЗрБизНет - други бизнис форум у Зрењанину

ЗРЕЊАНИН: Подсекретар у секретаријату за регионални развој, међурегионалу сарадњу и локалну самоуправу Небојша Војновић присуствовао је отварању другог по реду Бизнис форума у Зрењанину, који у сарадњи са градом организују Привредна комора Србије и Унија послодаваца Србије.
zrenjanin biznis forum
Фото: vojvodina.gov.rs

Привредну манифестацију која окупља 150 излагача и привредника из Србије и региона, отворила помоћница министра привреде Катарина Обрадовић Јовановић а свечаности су присуствовали и председник Развојне агенције Војводине Никола Жежељ, председник Привредне коморе Војводине, Бошко Вучуревић и друге високе званице.

Такође, ове године учешће на манифестацији узело је и неколико привредних комора из региона, из Хрватске, Босне и Херцеговине, Румуније и Мађарске, те привредни субјекти из тих земаља.

Истичући значај овакве манифестације, градоначелник Зрењанина, Чедомир Јањић изјавио је да је „ЗрБизНет“ модерна манифестација, те да је већ у другој години попримила међународни карактер и да се како је рекао, за њу тражи простор више, уз значајно интересовање зрењанинских, али и привредника из других средина.

Под слоганом „Покрени се!“, у зрењанинској спортско-сајамској хали “Медисон” привредницима се нуди могућност упознавања домаћих и страних излагача, бесплатне обуке и радионице, Б2Б састанци са најуспешнијим привредницима из Србије, презентација ИТ решења и услуга у привреди, умрежавање и такође учешће на сајму запошљавања, уколико имају потражњу за радном снагом.

Посетиоци манифестације имаће прилику да боље упознају привреду региона, да обиђу први поподневни маркет у Карађорђевом парку (петак, 21. септембар, од 16-21 часова), да се забаве уз музику и дегустацију занатских производа, те посете прву пијацу за децу, такође у парку поред хале (субота, 22. септембар, 10-12 часова), или да конкуришу за посао на Сајму запошљавања (субота, 10-12 часова, хала “Медисон”).

Капије хале “Медисон” биће отворене за посетиоце наредна три дна од 10 - 18 часова, а улаз је бесплатан.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести