Први онлајн Сајам предузетништва Војводине 22. и 23. априла

НОВИ САД: Први онлајн Сајам предузетништва Војводине биће одржан 22. и 23. априла на платформи Новосадског сајма - ExpoOnline.rs.
Novosadski sajam/S. Susnjevic
Фото: Dnevnik.rs

Тај догађај намењен је микро, малим и средњим предузећима, а креирали су га Покрајински секретаријат за привреду и туризам и Новосадски сајам.

Циљ је да се у виртуелном окружењу предузетништво Војводине учини снажнијим и отпорнијим на бројне изазове, као и да се привредници повежу, међусобно упознају, размене идеје, уговоре послове и пронађу инспирацију за нове пословне подухвате, објављено је на сајту Новосадског сајма.

На првом онлајн Сајму предузетништва Војводине представиће се фирме из различитих сектора привреде, које нуде производе и услуге домаћем и међународном тржишту.

Поред компанија, учествују и ресорни секретаријат, институције и организације које пружају подршку бизнису - од финансирања до иновативних решења.

Сајам је намењен не само привредницима из Војводине и Србије, већ свима који желе да пронађу потенцијалне инвеститоре и кориснике, дистрибутере, као и оне који иновацијама, искуствима и знањима могу да им олакшају развој бизниса.

Сви учесници ће током два сајамска дана бити у прилици да успоставе директне контакте и да учествују у онлајн конференцијама.

Током трајања сајма планиране су теме из области - регионалног повезивања привреде, предузетништва у туризму, женског предузетништва, повезивања привредника у кластере и инкубаторе, унапређења области занатства у Војводини, као и потенцијалних извора финансирања малих и средњих предузећа у Војводини.

Наступ привредника на првом онлајн Сајму предузетништва Војводине омогућио је Покрајински секретаријат за привреду и туризам.

Намера Секретаријата, као и Новосадског сајма је да Сајам предузетништва Војводине буде одржан и у јесењем термину, у халама и Конгресном центру “Мастер”, уколико ситуација због глобалне пандемије то дозволи.

EUR/RSD 117.5737
Најновије вести