Влаховић: Копаоник бизнис форум од 1. до 4. марта

БЕОГРАД: Председник Савеза економиста Србије Александар Влаховић најавио је да ће предстојећи Копаоник бизнис форум бити одржан од 1. до 4. марта следеће године и додао да ће на њему учествовати и стручњаци из иностранства.
kopaonik biznis forum
Фото: Logo

Влаховић је на свечаности у Савезу економиста Србије навео да ће првог дана форума на Копаоник доћи европска комесарка за иновације, науку, развој и културу Марија Габријел, а другог дана професор са Политехничког института у Милану Марко Тајш, који је и директор "Компетенс центра" и на челу хаба који је прошле године од стране Европске уније оцењен као најбољи у Европи.

Он ће нам пренети искуства како индустурија 4.0, преко "Компетенс центра", спаја са једне стране привреду, а са друге стране науку, рекао је синоћ Влаховић и додао да ће на Копаоник бизнис форуму бити и гости из разних организација.

Савез економиста Србије синоћ је доделио повеље за изузетност у области економске теорије и пословне економије истакнутим појединцима и награде најбољим студентима економских факултета у Србији.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести