Почела расправа о Нацрту закона о уређењу тржишта пољопривредних производа

БЕОГРАД: Јавна расправа о Нацрту закона о уређењу тржишта пољопривредних производа почела је данас и трајаће до 25. фебруара, објавило је Министарство пољопривреде.
poljoprivreda bakic.jpg
Фото: Дневник (Филип Бакић)

Министарство пољопривреде позива представнике органа и организација, пословних удружења, привредних субјеката, стручне јавности и друга заинтересована лица да учествују у јавној расправи о Нацрту закона о уређењу тржишта пољопривредних производа да дају свој допринос у изради коначне верзије Нацрта закона.

Примедбе, предлози и сугестије могу се током трајања јавне расправе доставити путем електронске поште на е-маил адресу јавна.расправа@минпољ.гов.рс са назнаком "За јавну расправу о Нацрту закона о уређењу тржишта пољопривредних производа" или путем поште на адресу Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Немањина бр. 22-26, 11000 Београд, са истом назнаком.

Након јавне расправе Министарство пољопривреде, анализираће све примедбе, предлоге и сугестије учесника у јавној расправи, сацинице извештај о спроведеној јавној расправи о Нацрту закона и исти ће објавити на интернет страници Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде и на Порталу е-Управа, наведено је у саопштењу.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести