Србија представља конгресну понуду на сајму у Барселони

БАРСЕЛОНА: Конгресни биро Србије, који послује као засебно одељење Туристичке организације Србије (ТОС), представља конгресну понуду Србије на сајму „ИБТМ Ворлд 2019“ који се од 19. до 21. новембра одржава у Барселони.
1
Фото: Youtube Printscreen

Како се наводи на сајту ТОС-а, Србију конкурентном на међународном тржишту чине добра саобраћајна повезаност, понуда квалитетних хотела са капацитетима за пословне скупове, професионалност и искуство домаћих пружалаца услуга.

Према подацима Међународне конгресне асоцијације - ИЧА, Србија је у 2018. години била на 53. месту у свету и 27. у Европи по броју одржаних међународних конгреса, а главни град Београд на 37. месту у Европи.

Осим Конгресног бироа ТОС-а, као носиоца наступа наше земље, своју понуду међународним клијентима представиће и неколико хотела широм Србије, као и национални авио превозник Аир Сербиа.

Излагачи из Србије одржаће заједно више од 400 унапред заказаних састанака.

Сајам "ИБТМ Њорлд 2019" окупља око 2.600 међународних излагача из 150 земаља, а у току три дана трајања на сајму ће укупно бити реализовано више десетина хиљада састанака.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести