Хороскоп

Ован
Уколико данас будете склопили неки договор, он би касније могао да се мења. Партнер вам је веома посвећен и уживате у лепом односу са њим. Љубавна страна вам је максимално испуњена. Склони сте алергијама.
Бик
Можете да очекујете да ћете успети да дођете до разрешења ситуације која вас мучи на овом пољу. Немате поверење у партнера и ваша веза полако, али сигурно долази до озбиљније кризе. Повећајте унос витамина.
Близанци
Срећне околности вас очекују на послу. Успећете да остварите оно што сте имали у плану. Није вам баш повољан дан за љубав. Уколико сте у вези, могли бисте да имате честе несугласице са партнером. Имате много енергије у себи!
Рак
Дајте све од себе да будете рационални када доносите нове пословне одлуке, немојте да подлежете емоцијама. Могуће је да ваше неповерење према вољеној особи доноси велики раздор у ваш однос. Проблеми са уринарним трактом.
Лав
Ако желите да постигнете пословни успех потрудите се да покажете да сте спремни да вредно радите. Могуће је да ћете решити да прекинете везу којом нисте задовољни. Вама трпљење није јача страна. Нервни систем је осетљив.
Девица
Имате веома добре могућности за промене на пољу посла. Очекује вас повољан период. Прижељкујете везу у којој ћете имати искрену обострану љубав са партнером. Тражите праву љубав. Поведите рачуна о боловима у леђима.
Вага
Имате подршку да остварите пословне циљеве који су вам важни. Можете да очекујете да ћете успети у својим намерама на овом пољу. Спремни сте да покажете свом партнеру каква су ваша осећања и које намере имате по питању будућности. Прија вам физичка активност.
Шкорпија
Избегавајте већа улагања или пословне ризике јер бисте могли да имате губитке током данашњег дана. Покажите вољеној особи своју спремност да се посветите вашем односу. Избегавајте унос алкохола.
Стрелац
Можете да очекујете мањи конфликт са надређенима. Данашњи дан вам није повољно постављен за посао. Осећате се усамљено и није вам лако да на љубавном пољу остварите познанство са неким ко вам заиста одговара. Чувајте бубреге.
Јарац
Имате доста обавеза испред себе и није вам нимало лако да се организујете на прави начин како бисте све завршили на време. Ако желите да остварите неко ново познанство, потребно је да будете мало отворенији у контактима са супротним полом. Имунитет вам је ослабљен.
Водолија
Могуће је да ћете имати компликације по питању посла у наредном периоду. Доста тога вас оптерећује. Сасвим неочекивано долазите до упознавања са особом чија близина у вама буди нове жеље и осећања. Мањи проблеми са аритмијом.
Рибе
Време је да другачије поставите пословне приоритете и да се припремите за период промена. Вољена особа показује да је спремна да вам тера инат до крајњих граница, што вам се нимало не допада. Не излажите се превеликом напору
EUR/RSD 117.5571
Најновије вести