Хороскоп

Ован
Очекује вас динамична комуникација са колегама, тако да нећете успети да постигнете заједнички договор. Незадовољни сте односом са брачним партнером. Он се дистанцирао од вас и делује прилично незаинтересовано за брак. Дисајни органи су осетљиви.
Бик
Повољан је дан за одлазак на краћи службени пут и успостављање пословне сарадње. Ви сте напети, док је друга страна опуштена и прилагодљива. Започињете свађу са партнером. Поново му причате једно те исто, што партнера смара. Не успевате да решите проблем. Време је за посету стоматологу.
Близанци
Амбициозни сте. Текуће послове обављате крајње професионално, а притом радите на новим пословним идејама. У току је неповољан дан за посао. Очекују вас проблеми на пољу комуникације и потпуно неразумевање са партнером. Здравље је одлично.
Рак
Упркост неограниченим проблемима који вас салећу са свих страна, ви сте убеђени да ћете успети да их превазиђете све до једног. Допада вам се особа која је у иностранству. Сем маштања на тему љубави, нема конкретних дешавања. Јетра је осетљива.
Лав
Успевате да решите пословни проблем, захваљујући тајној помоћи пријатеља. Због тога сте добре воље и оптимистични. Брачни партнер је прилично хладан према вама. Покушавате да обновите комуникацију, али на крају завршавате свађом. Бубрези су осетљиви.
Девица
На послу вас очекују првенствено проблеми. Прилично сте забринути, јер не успевате да их решите. Очекује вас ново познанство. Другој страни се допадате на први поглед и мало сте збуњени због тога. Могући проблеми са жучи.
Вага
Вредни сте и посвећени обавезама. Посао се нормално одвија. Реализујете нове пословне идеје и планове. Брак је у озбиљној кризи. Нисте спремни да се борите за њега. Сумњате у његов опстанак. Добро се осећате.
Шкорпија
Интуиција вам говори једно, а када размишљате о пословним потезима, намеће се нешто друго као најбоља опција. Јасно вам је да је брачни партнер незадовољан браком и да нема жељу да се бори за његово одржање. Чувајте се повреда.
Стрелац
Одличан је дан за тражење кредита или позајмице или прихода, уколико сте већ аплицирали за новац. Неповољан је дан за посао. Комуникација са другом половином се претвара у бескрајну свађу, којом ништа не мењате нити решавате. Имунитет је слаб.
Јарац
Склони сте да у журби правите грешке. Будите прецизни и јасни приликом пословне комуникације. Брачни партнер покушава да побољша ваш однос. Није вам до тога. Питате се докле ће да форсира однос који је суштински завршен. Постоји могућност повреде екстремитета.
Водолија
Пословна ситуација је стабилна. Одушевљени сте резултатима рада. Имате прилично оптимистичан став у вези са развојем посла. Неповољан је дан за љубав. Не успевате да превазиђете проблеме које имате са другом половином. Осећате се одлично.
Рибе
Оптимистични сте, самоуверени, вредни и енергични. Имате утисак да ћете све проблеме решити очас посла. Пред вама је ново познанство. Друга страна оставља феноменалан први утисак. Допада вам се њена снага, знање и постојаност. Дисајни органи су осетљиви.
EUR/RSD 117.5644
Најновије вести