Хороскоп

Ован
Очекује вас разговор с надређеном особом. Добијате нове обавезе везане за пројекат с иностраним сарадницима. Нисте сигурни у то да ли однос с брачним партнером може да се поправи. Друга страна и даље гаји стабилне емоције према вама. Осећате се добро.
Бик
Захваљујући пословном успеху, доспевате у медије. Прија вам што се резултати рада цене, али се не сналазите најбоље када сте у центру пажње. Брак је у кризи. Имате утисак да је брачни партнер хладан. Врло сте посесивни према брачном партнеру. Не желите да га изгубите. Могући су проблеми с гениталијама.
Близанци
Веома сте забринути због лоших финансија. Упорно се фокусирате на обавезе које доносе новац, али резултата нема. Плаши вас партнерово хладно понашање. Што је он неприступачнији, то ви имате већу жељу да га задржите. Чувајте се повреда!
Рак
Успевате да озваничите пословну сарадњу са странцима. Задовољни сте јер је упоран труд коначно донео добре резултате. Тотално сте незаинтересовани за постојећу везу. Друга половина се плаши да вас губи и њено понашање постаје хистерично. Осећате се добро.
Лав
Задовољни сте резултатима рада и финансијским приливом. До свега сте стигли радом и упорношћу. Настављали сте чак и када су вас мориле сумње. Одличан дан за ново познанство. Друга страна вас одушевљава својом позитивним енергијом и духом. Здравље је стабилно.
Девица
Изненадни трошак вас избацује из такта. Финансијска ситуација је доста лоша, а сада постаје још гора. Пред вама је ново познанство. Допада вам се начин размишљања друге особе и шале коју су доказ неоспорног интелекта. Могући су проблеми с бешиком.
Вага
Нормално обављате пословне обавезе без икакавих тешкоћа. Чека вас финансијски прилив који побољшава ионако добру финансијску ситуацију. Сувише сте импулсивни и правите партнеру проблеме због своје несигурности и љубоморе. Он очекује да промените понашање. Могући су проблеми с хормонима
Шкорпија
Надређена особа вас позива на разговор. Отворено причате о проблемима на послу. Надређени верује да ћете их решити. Заљубљени сте и максимално уживате у вези. Идеализовали сте вољену особу, мада ни она нема објективан поглед на вас. Урогенитални тракт вам је осетљив.
Стрелац
Уколико се бавите приватним бизнисом, упознајете особу с којом вам предстоји задовољавајућа пословна сарадња. Преко посла упознајете особу која оставља позитиван утисак. Допадају вам се њен ведар дух, смисао за хумор и обиље позитивне енергије. Могући су проблеми са штитном жлездом
Јарац
Успостављате пословну сарадњу с иностраним сарадницима. Делују вам озбиљно и одговорно, и то вам се јако допада. Одличан дан за ново познанство. До њега долази или на краћем путу или преко друштвених мрежа. Јетра вам је осетљива.
Водолија
Задовољни сте сарадњом са странцима. Дан је повољан и за финансијски прилив. Имате утисак да вам све иде од руке. Одличан дан за ново познанство. Друга страна вам делује уштогљено, али имате утисак да је другачија када се опусти. Очекују вас проблеми с пробавом.
Рибе
Веома сте вредни, оптимистични и фокусирани на циљеве. Проблем је у томе што нисте реални, тако да су вам очекивања мегаломанска. Преко система друштвених мрежа упознајете нову особу. Имате утисак да је велики емотивац у потрази за стабилном везом. Могући су проблеми с алергијама.
EUR/RSD 117.5703
Најновије вести