Хороскоп

Ован
Данашња атмосфера протиче у знаку завршетка рада на неком дугорочном пројекту. Задовољство постигнутим резултатима испуниће вас посебним еланом. Овај дан протиче у знаку заједничких планова за одмор. Главобоља.
Бик
Ваше пословно путовање протећи ће у знаку успешно склопљених пословних договора. Развој на финансијском плану коначно иде у складу са вашим очекивањима. Немојте допустити да се између вас и партнера створи превелика дистанца. Пад имунитета.
Близанци
Успешни пословни преговори и конструктивни дијалози обележиће овај дан. Слободни Близанци данас могу да се заљубе на први поглед у једну шармантну Вагу или Водолију. Посветите се медитацији.
Рак
Први кораци у приватном бизнису протећи ће у савршеном реду. Ускоро се очекује проширење круга пословних сарадника. Повукли сте се у круг своје породице, а то је важан извор вашег надахнућа. Стомачни проблеми.
Лав
Овај дан може вам донети успешан пословни састанак са колегама и надређенима. Коначно имате довољно финансијских средстава да развијете даље пословање. Лавове очекује обнављање раније започете везе са особом која им је много значила. Више се одмарајте.
Девица
Неко од ваших сарадника може настојати да подрије вашу позицију. Очекујете неке заостале уплате новца, али ћете бити у ситуацији да их чекате. Девице данас могу да сретну привлачну и ексцентричну особу. Потешкоће са алергијама.
Вага
Доминантна тема овог дана и даље је финансијска ситуација. Пружа вам се прилика да зарађујете кроз још један посао, а то може бити и неки ваш хоби. Овај период донеће вам много нових прилика да сретнете своју сродну душу. Урадите тест за хормоне.
Шкорпија
Побољшан квалитет комуникације донеће вам нове перспективе да напредујете у каријери. Ускоро вас очекује велики добитак. Слободне Шкорпије данас могу упознати занимљиву особу у знаку Рака или Јарца. Појачана нервоза.
Стрелац
Доминантна тема све време су финансије. Посебан успех очекује Стрелчеве који се баве трговином и који се налазе на руководећим положајима. Овај дан може вам донети почетак нове везе са особом у знаку Близанаца или Ваге. Напети сте, реагујете за ситницу.
Јарац
Будите опрезни данас јер се могу појавити неочекиване препреке. Отказивање неког важног пословног састанка може пореметити све ваше планове. Јарчеви који су у вези могу се наћи у искушењу да започну тајну везу. Преморени сте.
Водолија
Овај дан обележиће похвале и признања за показане резултате. Постоји могућност унапређења и повишице. Појачана нервоза може допринети томе да реагујете импулсивно на коментаре партнера. Сан вам не долази на очи.
Рибе
Овај дан могу обележити неспоразуми са колегама и пословним сарадницима. Потрудите се да што прецизније изнесете своје идеје и пословне планове. Пред вама је романтичан период и љубавна авантура са једном Девицом или Шкорпијом на путовању. Здравље стабилно.
EUR/RSD 117.5361
Најновије вести