Хороскоп

Ован
Околина има довољно интересовања да подржи ваше пословне идеје. Контактирајте с особом која у вама подстиче креативну инспирацију. Добро се осећате.
Бик
Уколико имате неке добре пословне идеје, проверите њихов ођек у кругу сарадника. Потрудите се да делујете довољно заносно или неодољиво у друштву блиске особе. Посета базену обавезна.
Близанци
Непотребно одлажете ситуацију која почиње да ремети наставак пословне сарадње. Потребно је да делујете опуштеније пред блиском особом зарад бољег разумевања. Проверите вид!
Рак
Немојте дозволити да вас неко оптерећује својим погрешним идејама. Губите стрпљење пред блиском особом која чини низ ствари које вам се не допадају. Потребан вам је одмор.
Лав
Контактирајте с особома која вас подстиче на креативно изражавање или на добро расположење. Осећате појачани емотивни занос у нечијој близини и прија вам нова улога. Смањите број цигарета!
Девица
Препустите другима да говоре о вашим способностима или у вашу корист. С партнером избегавајте ривалски однос или љубавне жаоке које вас непотребно раздвајају. Узимајте више течности!
Вага
Потребно је да се суочите с неким негативним реакцијама које стижу од ваших сарадника. У породичним и партнерским односима морате имати дозу самоконтроле и опреза. Добро се осећате.
Шкорпија
Понекад је тешко признати лични пораз пред сарадницима, али на такав начин добијате нову прилику да остварите своје намере. Немојте игнорисати нечије речи или емотивно упозорење само зато што вам се не допада оно што чујете. Проблеми са зглобовима.
Стрелац
Договор с једном особом вас обавезује на одређену дискрецију. Партнер делује незадовољно и мрзовољно коментарише ваше захтеве. Нерасположени сте.
Јарац
Ваша пословна стратегија не оставља довољно убедљив утисак на једну утицајну особу. Нема разлога да прикривате своје нерасположење пред особом која вас добро познаје. Више шетње ће вам пријати.
Водолија
Мимо своје воље упетљали сте се у различите пословне ситуације, а сада тражите добар излаз. Неко са стране има све већи утицај на ваше емотивно расположење. Проблеми с грлом.
Рибе
Не можете свима угодити, али не треба да занемарите позитивну страну партнерства. Потребна вам је особа с којом можете изградити осећај емотивне блискости. Уносите у организам више течности.


EUR/RSD 118.9569
Најновије вести