Хороскоп

Ован
Верујете у себе и своју унутрашњу снагу и проницљивост. Уколико сте сами и слободни, емотивно желите да што пре будете у озбиљној вези. Више квалитетног сна!


Бик
Нервоза због неких непланираних трошкова. Дан страсти, еротике или тајних љубави за оне које су у вези или браку. Чувајте се повреда, падова!
Близанци
Добар аспекат за оне који раде у јавним услугама. Ако размишљате о некој важној прилици, морате да будете смиренији и концентрисани. Размишљајте позитивно!
Рак
Сарадници морају да се покажу у бољем издању. Емотивно сте конфузни. Немате поверења ни у себе ни у партнера. Лош проток енергије.
Лав
Воља вам је угрожена, што никако није добро за једног Лава. Партнера помало гушите. Осетљиво чуло вида.
Девица
Имате објективност, социјални сте и неко ко разуме туђе потребе. Контролишете своја осећања. Муче вас болови у леђима.
Вага
Радите вредно и савесно, уз осмех. Одлазак у позориште или биоскоп ће обогатити ваш љубавни живот. Изађите, напустите четри зида. Здравље је добро.
Шкорпија
Сензитивност преносите на радни простор. Превише сањарите и не видите ствари какве јесу. Спустите се на земљу. Болови у ногама.
Стрелац
Потребно вам је место где ћете се склонити од свих. Једно причате, друго радите, партнер је сумњичав. Присутан је вишак течности. Чај је добро решење.
Јарац
Идете ка својим циљевима. Свесни сте себи и своје околине. О новој љубави тренутно сањате и маштате. Добро се осећате.
шетње!
Водолија
Креативност и вера су два добра услова данас да остварите добитак. Партнер вам упућује критике да више мислите на посао, а он је другом је плану. Пријатељи вас зову у дугу шетњу.
Рибе
Сумњичави сте према сарадницима. Они мисле да сте несигурни у своје ставове. Привлачни сте данас супротном полу. Ноге отичу. Мало више шетње.
EUR/RSD 122.8208