Хороскоп

Ован
Очекују вас нешто већи трошкови током данашњег дана, али проблеме на послу нећете имати. Можете се ослонити на вољену особу, која вам је максимално предана. Партнер је ту за вас у сваком тренутку. Посетите нутриционисту!
Бик
Данас ћете имати прилику да узмете слободни дан и да се мало одморите од обавеза и стресних околности. Прилично сте раздражљви па не реагујете добро на партнерове провокације. Могуће су свађе у великој мери. Тежак вам је дан, одмарајте се што више.
Близанци
Напетост се шири у вашем радном колективу, а ни сами нисте имуни на то. Имате осећај да се спрема нешто што не очекујете. Можете се надати позиву особе која вам се допада, али не данас. Сем нервозе, нема већих проблема.
Рак
Нисте задовољни пословном ситуацијом и имате велику жељу да направите неке драстичније промене. Нисте спремни на компромисе када је у питању љубав. Биће или по вашем или никако – то је оно што ћете саопштити партнеру. Могући су проблеми везани за нервни систем.
Лав
Препорука је да се не упуштате у било какве конфликте јер бисте могли извући дебљи крај. Потребне су вам промене у вези. Осећате да долази до захлађења између вас и вољене особе. Ако сте сами, свиђа вам се неки Јарац. Поведите рачина о крвотоку!
Девица
Није повољан дан за посао, пустите да се неке ствари окончају саме и не инсистирајте на већим променама. Прија вам осећај слободе и нисте активни по питању нових љубавних познанстава. Тренутно не желите нове обавезе. Смањите унос масне хране!
Вага
Забринути сте за своје финансије, и то вас веома мучи. Могуће је да сте у претходном периоду ушли у нека непромишљена дуговања. Време је да донесете неке одлуке које ће бити важне за ваш живот на дуже стазе. Избегавајте алкохол!
Шкорпија
Препорука је да урадите све што можете да бисте покренули нови посао о којем сањате. Уколико сте желели прекид везе или развод брака, данашњи дан вам је повољан за коначну одлуку о томе. Поведите рачуна о уринарном тракту!
Стрелац
Биће вам потребно много снаге да бисте се суочили с грешкама које сте у прошлости правили на пословном плану. Неодлучни сте и особа која вам се допада полако губи стрпљење. Покушајте да покажете своја осећања отвореније. Мучи вас нервоза.
Јарац
Својим трудом и залагањем дошли сте до успеха на којем би вам свако могао позавидети. Уколико сте слободни, повољан је дан за нова познанства. Заузети не треба да очекују неке веће промене у љубави. Поведите рачуна о могућим повредама!
Водолија
Заједно са сарадницима решавате нека важна питања на пословном пољу. Можете рачунати на успех. Преко пријатеља склапате и нова љубавна познанства. Повољан је дан за флерт, али не и за почетак везе. Без већих здравствених проблема.
Рибе
Можете очекивати да ћете ставити тачку на неки посао који вам је био веома важан и да ћете се осећати растерећено. Преболели сте старог партнера и спремни сте да некој новој особи дате прилику. Желите љубавне промене. Пријала би вам масажа.
EUR/RSD 118.3269
Најновије вести