Хороскоп

Ован
Очекују вас мање компликације на пословном пољу. Данашњи дан вам није повољан за почетак новог посла. Уколико флертујете с особом која вам се допада, она ће полако показати да је спремна за корак даље. Могући су проблеми са синусима.
Бик
Нећете доћи до напредовања тако брзо као што очекујете. Важно је да ипак покажете стрпљење. Очекују вас проблеми у емотивној вези. Имаћете доста неслагања и свађа данас. Период је повољан за одмор.
Близанци
Пред вама је повољан дан за пословно поље. Очекује вас прилика да будете веома продуктивни. Могуће је да сте незадовољни везом у којој сте и да се полако спремате за одлуку да раскинете. Могућа је јача главобоља.
Рак
Имате утисак да ћете на пословном пољу остварити више него што сте планирали. Допадају вам се промене и нови развој околности. Тешко вам је да покажете своја осећања особи до које вам је стало јер се плашите да она не жели исто што и ви. Могуће су несаница и нервоза.
Лав
Очекује вас одличан дан на пословном пољу. Бићете веома задовољни својим постигнућима. Уколико сте слободни, очекује вас сусрет с особом која ће вам показати искрена осећања. Одлично се осећате.
Девица
Максимално сте посвећени послу и трудите се да испуните све циљеве које сте себи поставили. Можете се надати веома добром односу с вољеном особом. Међу вама влада узајамно поштовање. Мањи проблеми са стомаком.
Вага
Уколико успете да побољшате однос с колегама, то ће се позитивно одразити на целокупну пословну ситуацију. Влада тензија између вас и партнера. Пред вама је период све чешћих свађа. Наглашени су проблеми с грлом.
Шкорпија
Можете очекивати позитивне промене на послу. Судбина вам је данас веома наклоњена. Осећате се сигурно када сте с партнером. Поред њега имате све што сте одувек желели. Немате никаквих здрасвствених проблема.
Стрелац
Тренутно нисте баш сасвим фокусирани на свој посао и доста тога вам омета пажњу. Када боље размислите о вашем односу с вољеном особом, долазите до закључка да имате доста међусобних замерки. Могућа је малаксалост.
Јарац
Имате много позитивне енергије коју сте спремни да уложите у посао. Остварићете резултате којима тежите. Допада вам се особа с којом тренутно имате пријатељски однос и није вам лако да направите конкретан корак ка њој. Имате вишак енергије.
Водолија
Данашњи дан вам је повољан за посао, долазе вам нека нова решења за проблеме одраније. Можете очекивати стабилну ситуацију у емотивној вези. Задовољни сте односом с партнером. Проблеми везани за нервни систем.
Рибе
Добићете позитиван одговор на захтев који имате на послу. Можете очекивати добре промене. Уколико сте планирали почетак заједнице или брака, имаћете много среће с вољеном особом. Успећете да решите неке здравствене тегобе.
EUR/RSD 117.5559
Најновије вести