Хороскоп

Ован
Пред вама је период који вам доноси неке пословне дилеме, трзавице и нестабилности на том пољу. Период је повољан да остварите неко ново познанство. Проверите крвну слику!
Бик
Могућ је неки мањи губитак па се потрудите да на пословном пољу не ризикујете превише. Ако желите да с вољеном особом разрешите проблеме одраније, потрудите се да према њој будете искрени. Посетите лекара ради контроле.
Близанци
Пружа вам се прилика да позитивно утичете на пословно окружење и да свима подигнете мотивацију. Могуће је да сте ушли у фазу монотоније с вољеном особом и да маштате о променама. Могуће су респираторне инфекције.
Рак
Можете очекивати успех на послу. Долази вам фаза у којој ћете имати подршку околине. Вољена особа ће вам отворено показати да жели да с вама остане на дуже стазе. Поведите рачуна о исхрани!
Лав
Можете очекивати добре околности на послу. Нека брига одлази од вас. Спремни сте за нове потезе према особи која вам се допада. Решили сте да преузмете иницијативу ка покретању односа. Могући су проблеми с хормонима.
Девица
Постепено се предомишљате и осећате да сада нисте спремни за неке веће пословне промене. Блага дистанца која постоји између вас и партнера може се превазићи ако будете спремни да попустите први. Имунитет вам је ослабљен.
Вага
Пред вама је период који доноси дилеме на пољу посла, али и неке мање расправе са сарадницима. Очекује вас занимљива комуникација са симпатијом. Ускоро ћете имати прилику за почетак емотивне везе. Могући су проблеми с притиском.
Шкорпија
Уколико се бавите приватним послом, изазови који вас очекују неће бити нимало лаки. Ситуација на љубавном пољу вас брине. Често се питате да ли партнеру можете веровати. Осетљив вам је предео грудног коша.
Стрелац
Потребна вам је помоћ да бисте решили све проблеме који вас оптерећују на послу. Покажите отвореније шта желите и партнер ће се потрудити да вам удовољи да би вам веза опстала и трајала. Проверите крвну слику!
Јарац
Желите да покажете иницијативу према променама, али вам недостаје само мало самопоуздања. Вољена особа ће показати да јој можете веровати и ослонити се на њу у сваком тренутку. Проблеми с осетљивошћу коже.
Водолија
Могуће је да нисте успели да реализујете послове које сте имали у плану и да сте због тога на неки начин разочарани. Веома је важно да будете искрени према вољеној особи ако желите да ваша веза опстане. Проблеми с алергијским реакцијама.
Рибе
Добре промене могу уследити у наредном периоду. Очекује вас фаза у којој ћете бити задовољни. Уколико сте у љубавној вези, мање свађе с партнером ће вас подсетити на то да нико није идеалан. Поведите рачуна о зубима!
EUR/RSD 117.5248
Најновије вести