Хороскоп

Ован
Покушавате да пронађете решење за неки нови проблем који вам се појавио на пословном плану. Нема потребе да од вољене особе скривате разлоге због којих сте нерасположени. Будите искрени према њој. Осетљиви синуси.


Бик
Обратите пажњу на нове информације које ћете чути данас. Не допустите да вам било шта промакне. Можете очекивати веома леп дан с вољеном особом. Уколико сте слободни, жудите за променама и романтичним дешавањима. Могући проблеми с крвном сликом.
Близанци
Није претерано повољан дан за позајмице или кредите па немојте да очекујете превише на том плану. Тешко вам је да се помирите с неким дешавањима из прошлости. Као да још увек водите борбу у себи. Избегавајте претерано напрезање!
Рак
Немате довољно поверења у сараднике и некад имате осећај да ни на кога не можете да се потпуно ослоните. Тешко вам је да остварите стабилност на емотивном плану јер пре свега и сами делујете непоуздано. Могући проблеми с алергијама.
Лав
Бићете преоптерећени послом па је могуће и да ћете бити нервознији него иначе. Могуће је да имате неспоразуме у комуникацији с вољеном особом и да вам није увек лако да нађете заједнички језик. Није претерано повољан дан.
Девица
Можете очекивати срећне околности када је у питању посао. Не би требало да имате било какве проблеме. Тешко вам је да донесете нову одлуку на емотивном плану и имате утисак да неке ствари никада неће бити исте. Малаксалост.
Вага
На пољу приватног посла није баш све идеално. Решење вам може доћи сасвим неочекивано. Имате честе расправе с вољеном особом и није вам лако да увек будете ви она страна која прва попусти. Осетљива бешика и мокраћни путеви.
Шкорпија
Око вас круже разне гласине, а ви нисте сигурни у шта треба да верујете. Сачекајте неко време и само ће вам се показати. Вољена особа је на неки начин поставила одређене захтеве које очекује да испуните. Могуће су респираторне инфекције.
Стрелац
Уколико се данас будете упустили у веће трошкове, касније бисте могли имати проблема с финансијама. Није вам лако да пронађете особу која вам сасвим одговара. Могуће је да једноставно тражите превише. Добро здравље.
Јарац
Препорука је да се данас не бавите претерано важним пословима јер бисте лако могли направити неки проблем. Поведите рачуна о томе да будете дискрени поводом неких дешавања на емотивном пољу. Одмарајте се када имате прилику.
Водолија
Отвара вам се могућност да остварите велике амбиције које сте имали у плану. Нисте посвећени вољеној особи јер сте окупирани послом и надате се да ће она ипак имати разумевања за ваше приоритете. Поведите рачуна о зубима!
Рибе
Путовање које планирате вам може донети значајан пословни успех. Очекује вас одлично стање! Уживате у необавезним познанствима и флерту, нисте заинтересовани за то да с неким улатите у дубљу емотивну причу. Одлично се осећате.
EUR/RSD 120.3541
Најновије вести