Хороскоп

Ован
Уколико не будете посветили ваше пажње свом послу, могли бисте постати склони прављењу мањих грешака. Партнер вам је веран и срећни сте када сте заједно. Можете очекивати повољан период за вашу везу. Могућа је пролазна главобоља.
Бик
Неопходно је да порадите на концентрацији. Потрудите се да свом послу приступите мало озбиљније. Могуће је да вам смета мешање које се дешава у вашој емотивној вези. Имате утисак да партнер није сасвим искрен. Пријали би вам масажа и опуштање.
Близанци
Могуће је да нисте сигурни у то да ли да сада мењате посао. Дајте себи времена да још размислите о неким понудама. Постоје мањи проблеми између вас и вољене особе, али шансе да нађете компромис и даље има. Потребно вам је више сна.
Рак
Дајете свој максимум на послу и веома вам је важно да остварите што боље резултате да бисте били задовољни. Могуће је да ћете имати мањих потешкоћа у односу с партнером. Тврдоглавост узима маха у вашој љубави. Мењајте лоше навике!
Лав
Данас нећете успети да остварите оно што сте наумили на пословном пољу. Није вам повољан дан. Заинтересовани сте за почетак нове везе. Имате утисак да сте дуго били сами и желите то да мењате. Могући су проблеми са зглобовима.
Девица
Могуће је да вас очекује променљива фаза, у којој нећете бити сигурни по питању посла. Брину вас и финансије. Допада вам се особа која је показала да је спремна да уложи свој труд да би вас освојила. Могући су проблеми с костима.
Вага
Важно је да се организујете што боље да бисте испратили напоран пословни темпо. Вољена особа и њена љубав ће вам улепшати данашњи дан. Можете очекивати повољан период за ваш однос. Исцрпљени сте и потребан вам је одмор.
Шкорпија
Потребно вам је још неко време да би на пословном пољу донели конкретне важне одлуке. Могуће је да вам недостаје особа коју сте у прошлости много волели. Можете очекивати повољан период за обнову везе. Могући су проблеми с несаницом.
Стрелац
Очекује вас фаза одлагања извршавања пословних обавеза. То вам ствара компликације. Делује вам да с вољеном особом не можете да нађете компромис. Свађе вам тешко падају. Потрудите се да се данас не форсирате.
Јарац
Очекује вас повољан дан за остварење планова које имате. Посветите се својим обавезама. Не одустајете од особе до које вам је стало и спремни сте да се на неки начин жртвујете за вашу љубав. Проверите крвну слику за сваки случај.
Водолија
Можете очекивати мање компликације у комуникацији с надређенима, као и мањи стрес на послу. Партнер показује да нема довољно поверења у вас, али ћете временом успети да решите проблеме. Могуће је да сте под стресом.
Рибе
Уколико сте без посла, можете у наредном периоду очекивати прилику да се то промени. Дошло је време да се максимално посветите вашем односу с вољеном особом ако желите да вам однос иде у добром смеру. Поведите рачуна о бубрезима!
EUR/RSD 117.5631
Најновије вести