Хороскоп

Ован
Добро се сналазите на свом послу. Задовољни сте резултатима које постижете на овом плану. Вољена особа ће показати да је спремна да се максимално посвети вамаи вашим потребама. Пролазна малаксалост је могућа.
Бик
Очекује вас фаза у којој ћете имати неке мање пословне промене. Спремни сте да мењате оно што вам не одговара. Очекује вас миран дан са вољеном особом. Знате да можете да рачунате једно на друго. Повећајте унос витамина.
Близанци
Данас вас чека дан у којем ћете бити задовољни пословном ситуацијом. Можете да очекујете повољан период. Могуће је да ћете имати занимљиво познанство које ће вас водити до нове емотивне везе. Одлично стање на здравственом пољу.
Рак
Очекује вас прилика да побољшате своју зараду. Бићете задовољни пословним околностима. Особа која вам се допада ће почетити мало другачија да се понаша према вама. Осећате да постоји интересовање и са њене стране према вама. Могући су мањи проблеми са грлом.
Лав
Ако чекате прави тренутак за покретање приватног посла, можете да очекујете да ћете сада бити задовољни. Можете да очекујете позитивна дешавања на љубавном пољу. Особа која вам се допада ће направити корак према вама. Поведите рачуна о плућима.
Девица
Нећете моћи да остварите све планове које имате у вези са послом. Могуће је да постоје кочнице које су ван вашег утицаја. Ако постоји проблем са вољеном особом, посветите се томе да искрено о свему поразговарате. Посетите лекара.
Вага
Ви се, генерално, добро сналазите на послу. Задовољни сте резултатима које на овом пољу остварујете. Вољена особа ће показати да има јака осећања према вама и да жели озбиљнију везу. Здравље вам је одлично.
Шкорпија
Иако на пољу посла имате проблеме, нећете одустати тако лако. Спремни сте да се ухватите у коштац са компликацијама. Могуће је да вам се допада особа са којом на неки начин имате недефинисан однос. Не очекују вас здравствени проблеми.
Стрелац
Уколико сте желели да напредујете, указаће вам се прилика за тако нешто у наредном периоду. Иако су емоције између вас и партнера јаке, постоји и доста тврдоглавости па сте склони несугласицама. Мањи проблеми са видом.
Јарац
Данас сте нарочито уморни и немате довољно мотивације за посао. Могуће је да вам и основне обавезе падају тешко. Дошли сте до конфликтне ситуације у односу са партнером. Није вам лако да попустите први. Данас су вам синуси осетљиви.
Водолија
Забринути сте за своје финансијско стање и планирате да се посветите тражењу неког додатног посла. Иако сте мислили да ћете са тренутним партнером доћи до брака и заједнице, схватили сте да то, ипак, није случај. Проверите штитну жлезду.
Рибе
Данас вам неће бити баш лако да остварите све своје планове. Важно је да покажете довољно стрпљења. Покушајте да се охладите и дистанцирате од тренутне љубавне ситуације. Није повољан моменат да реагујете у афекту. Препоручује вам се више сна.
EUR/RSD 117.5653
Најновије вести