Хороскоп

Ован
Финансијски сте стабилни и добро се осећате због тога. Генерално немате веће сметње на пољу посла. Могуће је да ће вам се ускоро указати прилика флерт са једном особом која није слободна, али то вама не представља проблем. Постепено побољшање вам долази.
Бик
Делује да сада не иде све онако како сте се надали и да вам то представља прилично велику кочницу. Надате се да ћете успети да дођете до побољшања на овом плану. Имате утисак да се партнер променио, али вам је и даље стало до њега. Могућа је појава иритација на кожи.
Близанци
Могући су неки изненадни преокрети са којима не умете најбоље да се изборите. Биће вам потребна помоћ око посла. Са вољеном особом долазите до кризне фазе у којој је сваки исход могућ. Пазите на своје речи и дела. Под стресом сте.
Рак
Важно је да покажете да сте спремни да правите компромисе јер сада једино кроз тимски рад можете да напредујете. Могуће је да ће вам се сасвим изненада и неочекивано десити неко ново љубавно познанство које ће вас оставити без даха. Поведите рачуна о зубима.
Лав
Потпуно сте мирни и лако излазите на крај са неким мањим проблемима који вам се могу појавити на овом пољу. Могуће је да вољена особа има неке примедбе на ваше понашање и да вам данашњи дан неће бити баш сладак. Склони сте инфекцијама.
Девица
Могуће су мање компликације уколико се бавите пословима повезаним са трговином или комуникацијом. Могуће је да вољена особа од вас тражи неки вид подршке како би могла да реши своје проблеме. Покажите јој да сте ту за њу. Осетљив урогенитални тракт.
Вага
Очекује вас повољан дан за пословно поље. Бићете у прилици да завршите све обавезе које сте имали у плану. Могуће је да ће на видело изаћи неке ствари и проблеми које сте скривали из прошлости и да ће то оптеретити вашу везу. Склони сте алергијама.
Шкорпија
Биће вам потребно мало више времена да дођете до покретања посла који имате у плану. Нисте испунили своје речи и вољена особа сада сумња у ваше намере. Време је да јој покажете шта желите од вашег односа. Проблеми са стомаком.
Стрелац
Могуће је да нисте сасвим објективни, па и да неке ствари не видите на прави начин. Потребно је да проширите своје видике. Није претерано повољан дан за нова познанства или почетак везе, па ће неке ствари сада причекати. Могућа је главобоља пролазног типа.
Јарац
Делујете веома нервозно у комуникацији са пословним окружењем што може негативно да се одрази на ваше планове. Партнер примећује да се понашате другачије и због тога осећа неки вид узнемирености. Разговарајте са њим. Могући су грчеви у мишићима.
Водолија
Уколико се бавите пословима везаним за финансије или банкарство повољан је дан. Такође, добра је ситуација за нова улагања. Можете да рачунате на добар однос са вољеном особом. Уколико сте слободни, са Овном ћете имати занимљив контакт. Могућ је пад енергије.
Рибе
Можете да очекујете да ћете бити ослобођени већине пословних обавеза током данашњег дана. Повољан је дан за уколико постоји особа која вам се допада. Имаћете прилику да дођете до значајнијег зближавања. Могући су проблеми са умором.
EUR/RSD 118.4779
Најновије вести