Хороскоп

Ован
Недостаје вам стрпљења и попустљивости, а сарадницима довољно храбрости да остварите заједничке пословне планове. Нема разлога да се понашате сувише сујетно у сусрету с блиском особом. Могућа главобоља.
Бик
Примећујете да ствари иду у погрешном правцу. Важно је да смислите ново и ефикасно решење. Партнер има неке приоритетне планове, али ви не одустајете лако од својих намера. Осцилације у расположењу.
Близанци
Немојте дозволити да неко у вама покреће ниске страсти или жељу за пословним ривалством. Будите реални. Без обзира на то колико тајанствено делујете пред вољеном особом, не успевате у потпуности да прикријете своје основно расположење. Уносите више витамина!
Рак
Стало вам је до тога да оставите сценски утисак на околину и зато повремено преувеличавате своје идеје или планове које промовишете. Без обзира на свој статус, прихватите игру завођења која у вама подстиче осећаје радости. Здравље је добро.
Лав
Делујете динамично, шармантно и духовито у изражавању пред својом околином, тако да вам неко упућује искрене комплименте. Стало вам је до тога да делујете као прави перфекциониста пред неком особом да бисте оставили утисак. Више шетајте!
Девица
Налазите се пред новом дилемом: да ли се неко поиграва вашим поверењем или је посреди извесни неспоразум. Одређене ствари партнер посматра с дозом неповерења или одбијања. Више се одмарајте.
Вага
Ангажовани сте на различитим странама, али све има своју здраву границу издржљивости и позитивних могућности. Све чешће постављате велике захтеве пред вољену особу. Контролишите крвни притисак!
Шкорпија
Недостају вам дипломатски манири и више тактичности у сусрету са сарадницима. Несмотрено откривате више детаља него што је потребно. Узалуд размишљате о неком романтичном сусрету или о погрешној особи која није у вашем емотивном домету. Здравље је углавном стабилно.
Стрелац
Претерујете са својим амбициозним плановима и у жељи да се доказујете на различитим странама. Неспоразуми који вас прате у дијалогу с блиском особом нису безначајни, али нису ни тема коју треба упорно понављати. Нисте у форми.
Јарац
Имате добру процену различитих могућности на пословној сцени и умете да делујете сугестивно на своју околину. Добро сте расположени и нема разлога да измичете пред неким љубавним сигналима које примећујете. Осетљиво здравље.
Водолија
Понекад је тешко признати лични пораз, нарочито када постоји особа која би тријумфовала у таквој ситуацији. Ипак, прихватите одговорност. Осећате емотивну несигурност. Избегавајте непотребна узбуђења или авантуристичке пориве. Уносите више свежег воћа и поврћа!
Рибе
Осећате потребу да заведете нови ред у својој околини, али то чините на погрешан начин. Потребно је да уложите додатну енергију. Уколико ваш емотивни сусрет не изгледа превише идилично, немојте упорно оптуживати свог партнера. Сан је идеално решење.
EUR/RSD 123.4583