Хороскоп

Ован
Можете очекивати да ћете данас успети да решите неке финансијске проблеме уз помоћ позајмице пријатеља или блиске особе. Љубомора коју осећате прави вам велике унутрашње проблеме. Могуће је да вољеној особи то не желите да признате. Склони сте упалама.
Бик
Уз помоћ сарадника или пословног партнера долазите до могућности побољшања пословне ситуације. Вољена особа вам показује колико сте јој важни. Уживате у налету емоција и романтике. Можете очекивати лепа дешавања. Здравље није најбоље. Посетите лекара.
Близанци
Много пословних обавеза вас не оптерећује јер сте врло добро мотивисани, а и лепо организовани. Могуће је да ћете упознати неку занимљиву особу, рођену у воденом знаку, с којом ћете пожелети нову везу. Повећајте унос витамина и течности!
Рак
Очекује вас повољна пословна ситуација. Пошто је викенд, имаћете шансе и да се мало одморите и опустите. Нови партнер вам даје све оне емоције које су вам раније недостајале. Може се рећи да сте веома срећни и задовољни. Имате много позитивне енергије.
Лав
Долази вам побољшање на пословном плану. Ако се бавите приватним бизнисом, бићете веома задовољни. С вољеном особом правите лепе планове за заједничку будућност. Могуће је и да вас очекује реновирање куће. Добро се осећате.
Девица
Сналажљиви сте и интелигентни па на пословном плану налазите решења боља, бржа и лакша од осталих. Можете очекивати ново емотивно познанство које ће унети велику дозу среће у ваш живот. Прија вам Шкорпија, али и Рак. Синуси су вам осетљиви данас.
Вага
Финансије су вам све боље и задовољни сте. Имате сасвим стабилно радно место и не постоји разлог да будете забринути. Нема назнака за веће љубавне промене. Стање остаје какво јесте, а ви сте генерално тако и задовољни. Пазите на штитну жлезду и хормоне!
Шкорпија
Може се десити да упаднете у замку већих очекивања па покушајте то да избегнете. Потрудите се да вам обе ноге буду чврсто на земљи. Заљубљени сте и очарано посматрате вољену особу. Склони сте идеализацији. Могући су проблеми с мигреном.
Стрелац
Понекад имате мало нереалне ставове и очекивања везана за пословно поље. Допада вам се особа којој не можете да приђете тако лако. Имате утисак да је све лакше ако ваш однос остане ипак платонски. Могући су проблеми с циркулацијом.
Јарац
Добићете помоћ иако је не очекујете. Могуће је да ће се ситуација између вас и сарадника значајно поправити. Можете очекивати лепо познанство с особом која ће прво пробати да вам се приближи кроз пријатељски однос. Добро се осећате данас.
Водолија
Имаћете прилику да остварите побољшање на пољу посла. Долази вам напредовање, а и боља зарада. Очекује вас прилика да уђете у јавну, стабилну везу, која би могла потрајати. Бићете срећни и задовољни. Пријала би вам масажа, укочени сте.
Рибе
Срећа вас прати па нећете имати много обавеза. Може се рећи да вас посао данас нимало не оптерећује. Необавезни флерт вам прија, волите узбудљиво окружење, али нисте спремни за озбиљну везу или веће обавезе према било коме. Прија вам бављење спортом.
EUR/RSD 118.2327
Најновије вести