Хороскоп

Ован
Враћате се у рутину која вам је била поремећена услед бројних проблема које сте сада коначно успели да решите. Садашњи партнер вам пружа емотивну сигурност, љубав и пажњу. Коначно сте у вези у којој потпуно уживате. Поведите рачуна о кардиоваскуларном систему!
Бик
Вашој амбицији се отварају нове могућности које можете веома добро искористити ако наставите да се трудите као сад. Спремни сте да приђете особи која вам се допада. Самоуверени сте и имате јаку жељу да је освојите. Немате здравствених проблема.
Близанци
Данашњи дан вам је веома повољан. Бићете задовољни исходом свега што данас урадите. Тренутно сте у потрази за партнером који ће вам пружити стабилност. Не желите нова узбуђења. Чека вас добар период. Могући су проблеми са зубима.
Рак
Данас имате могућност да се одморите од стресова на послу. Не оклевајте да је максимално искористите. Оставите бриге за неки други дан. Претерујете с критикама и налазите повод за свађу и кад га нема. Партнер се све више хлади према вама. Прати вас низак притисак.
Лав
Да бисте имали успешан дан, данас ћете морати да уложите додатни труд. Будите свесни тога да се правим приступом све може решити. Постоји особа која вам се допада и о којој много маштате, али се унервозите кад покушате да јој приђете. Хронично сте уморни.
Девица
Не покушавајте да преузмете баш све на себе. Проблеме ћете решити само ако имате подршку других око себе. Особа која вам се допада полако открива нове стране своје личности које раније нисте примећивали и ваше интересовање за њу расте. Немате здравствених проблема.
Вага
Могуће су промене на послу које се неће одразити директно на вас, али ћете осетити њихове последице. Партнер намерно буди љубомору у вама и ваша веза се све више претвара у манипулацију. Размишљате о томе да је прекинете. Потребна вам је релаксација. Нађите свој мир.
Шкорпија
На пољу посла не очекујте никакве важне промене. Данас све иде редовним током. Могуће је да ћете доживети лепу и узбудљиву авантуру с особом коју већ дуже познајете. Добро се осећате.
Стрелац
Неће вам бити лако да остварите све што желите јер ћете имати више обавеза него обично. Потрудите се да се више ангажујете. Усред сте велике емотивне дилеме, која се неће лако и брзо разрешити. Одлука коју доносите је веома важна. Пад имунитета!
Јарац
Нисте оптерећени послом и успевате да организујете своје време тако да стигнете да се посветите свему што желите. Осећате јаку жељу да партнеру пружите што више и да он поред вас буде испуњен. Уживате у свему што чините за њега. Заштите кожу од хладноће!
Водолија
Тренутна ситуација на послу је веома стабилна, што вам даје времена да разматрате нове идеје и могућности. Веза с партнером добија позитиван преокрет након искрених разговора које сте имали, и то вам даје нову наду. Проблеми везани за крвоток.
Рибе
Циљеве које сте себи поставили остварићете и пре него што сте мислили. Будите позитивни! Планирате путовање с партнером, а уколико га немате, могуће је да ћете данас упознати некога из иностранства. Размишљате о дијети.
EUR/RSD 118.3533
Најновије вести