Хороскоп

Ован
Можете очекивати разрешење питања која су вам стварала велико оптерећење и кочницу ка напредовању. Очекује вас занимљиво познанство с особом која није истог порекла као ви. Не би требало да имате здравствених проблема.
Бик
Могуће је да ћете присуствовати неким изненађењима и пословним преокретима који не зависе од вас. Очекује вас прилика за ново познанство и флерт с особом која још увек нема сасвим решен брачни статус. Бешика вам је осетљива па поведите рачуна.
Близанци
Ослањате се на сараднике у које имате поверења. Мада, требало би мало да поведете рачуна и да не верујете баш свима. Можете очекивати промене расположења код вољене особе, која делује прилично раздражљиво. Добро се осећате.
Рак
Имате доста обавеза током дана иако то нисте планирали. Могуће је да је ваша мотивација у опадању. Можете очекивати добар однос с вољеном особом, поготово ако сте у браку – очекује вас срећа унутар заједничког дома. Пад имунитета.
Лав
Нећете имати превише посла. Пред вама је период повољан за годишњи одмор или неко краће путовање. Можете се надати сусрету с особом која вам се допада. Пред вама су занимљива нова дешавања на пољу емоција. Могућа је пролазна аритмија.
Девица
Нова дешавања на пословном плану вас збуњују јер ништа није испало онако како сте очекивали. Однос с вољеном особом се поправља и стекли сте утисак да ипак постоји нада да ћете бити задовољни и срећни заједно. Поведите рачуна о стомаку!
Вага
Комуникација коју имате с колегама је одлична. Веома сте задовољни стањем које влада на послу. Није вам лако да пред особом која вам се допада покажете своја осећања. Прилично сте стидљиви и за сада се држите на дистанци. Избегавајте цигарете!
Шкорпија
Очекују вас неке лепе вести на пољу финансија. Имате утисак да се коначно на том пољу све веома значајно покреће. Отворено показујете осећања према вољеној особи и она вам узвраћа на веома позитиван начин. Поведите рачуна о уносу шећера!
Стрелац
Очекују вас мања отежања на пољу посла. Као да вам се напредовање већ дуже константно одлаже... На првом месту вам је однос с вољеном особом. Када све остало не иде како треба, знате да поред ње можете наћи утеху. Могућ је низак притисак.
Јарац
Поведите рачуна о томе да не претерујете у захтевима које постављате на пословном плану. Мало спустите критеријуме. Постоји једна особа коју веома поштујете и дивите јој се издалека. Емоције према њој у вама још нису сасвим сазреле. Имате много енергије.
Водолија
Немојте олако да поклањате своје поверење. Данас би неко могао покушати да вас обмане. Особа која вам се допада врло ноншалантно комуницира с вама и нисте сигурни да ли вас гледа само као пријатеља. Осетљиве кости и кичма.
Рибе
Могуће је да не функционишете баш најбоље у радном окружењу и да су вам потребни одмор и опуштање. Можете очекивати лепу ситуацију с вољеном особом. Пред вама је прилика да направите леп и романтичан угођај. Поведите рачуна о уносу течности!
EUR/RSD 118.3578
Најновије вести