Хороскоп

Ован
ОВАН: Пословно окружење вам више не одговара и желите да мењате радно место. Одлучни сте. Осећате као да више гајите исту дозу емоција према партнеру и почели сте да се хладите. Посетите лекара!
Бик
БИК: Можете током данашњег дана остварити добре пословне резултате и бити задовољни. Пред вама је фаза у којој ћете лако склапати нова љубавна познанства, па вас ускоро очекује и нова веза. Пазите на срце!
Близанци
БЛИЗАНЦИ: Пословна ситуација у којој сте би се могла променити иако то нисте очекивали данас. Однос с вољеном особом није исти као пре, полако се удаљавате и размишљате о прекиду. Време је да идете даље. Пазите шта једете!
Рак
РАК: Показаћете да сте спремни да мењате оно што вам на пословном пољу не одговара. Вољена особа ће покушати да од вас добије нека призанања. Размислите о томе да ли вам је потребна таква веза. Проблеми са синусима.
Лав
ЛАВ: Пословна ситуација вам је генерално добра. Не би требало да буде компликација данас. Можете успети да стабилизујете однос с особом до које вам је стало. Одлично се осећате и немате здравствених проблема.
Девица
ДЕВИЦА: Могуће је да ћете током данашњег дана добити прилику да напредујете или да остварите неки помак на послу. Нова љубавна дешавања вас ускоро очекују. Можете се надати позитивним променама. Проблеми с очима.
Вага
ВАГА: Пред вама је шанса да се посветите новим пројектима, који ће вам у пословном смислу бити веома значајни. С вољеном особом имате разне несугласице и проблеме у љубавном односу. Избегавајте претерани напор.
Шкорпија
ШКОРПИЈА: Пословна дешавања вас оптерећују током данашњег дана. Није вам нимало лако да се организујете. Очекује вас повратак особе из прошлости. Пред вама је прилика да с њом рашчистите оно што је некада давно остало недоречено. Одлично се осећате.
Стрелац
СТРЕЛАЦ: Данас сте склони томе да због нервозе и брзоплетости правите проблеме. Порадите на томе да будете смиренији. Партнер не зна на који начин да се постави према вама. Очекује вас период неповољан за емоције. Потребан вам је одмор, што више сна.
Јарац
ЈАРАЦ: Могуће је да неке ствари неће ићи онако како сте очекивали током данашњег дана па је најбоље да не ризикујете на пословном пољу. Уколико сте слободни, дан је повољан за почетак везе која би вам могла бити значајна. Проблеми с циркулацијом.
Водолија
ВОДОЛИЈА: Можете очекивати генерално добар дан за посао. Пред вама је атмосфера повољна за важне одлуке. Опуштени сте и вољеној особи можете показати своја искрена осећања. Желите да ваш однос буде опуштен. Здравље је сасвим добро.
Рибе
РИБЕ: Имате довољно искуства на пословном плану, и то своје знање треба да примените на позитиван начин. Љубав с особом из иностранства је нешто што ће вратити узбуђење и јаке емоције у ваш живот. Избегавајте уношење алкохола!
EUR/RSD 117.7414
Најновије вести