Хороскоп

Ован
Фокусирани сте на комуникацију, састанке, разраду пословних идеја. Сви планови су везани за будућност. Текуће стање вас не занима. Однос с емотивним партнером није најбољи. Обоје сте раздражљиви, али се трудите да не планете. Очекује вас скок притиска.
Бик
Задовољни сте ситуацијом на послу. Имате доста обавеза, али све успевате да завршите у року. Партнер пролази кроз личну кризу. Дајете му подршку, али сте свесни тога да он мора самостално да се избори с проблемима. Осећате се одлично.
Близанци
Пословна ситуација је стабилна. Правите нове, дугорочне планове. Интуиција вам говори да сте на правом путу. Очекује вас ново, непланирано познанство. Изненађени сте јер вам се дешава љубав на први поглед. Осећате се добро.
Рак
У тешкој сте пословној ситуацији. Потрага за новим послом не даје резултате. Плашите се да се таква ситуација не одужи. Значило би вам да имате подршку брачног партнера. Међутим, он је окупиран сопственим проблемима. Нерасположени сте.
Лав
Не успева вам да решите проблеме на послу. У тајности тражите помоћ пријатеља и он вам прискаче у помоћ. Однос с брачним партнером се благо заоштрава. Обоје сте близу тачке пуцања, али се за сада успешно контролишете. Очекују вас проблеми с притиском.
Девица
Посао стагнира и ви нисте у могућности да ишта урадите. Размишљате о одласку у иностранство као најбољем решењу. Пред вама је ново познанство. Због проблема, нећете обратити превише пажње на нову особу, али ће вас друга страна детаљно скенирати. Циркулација вам је лоша.
Вага
Посао тече регуларно. Нема никаквих проблема, све се одвија по плану. Задовољни сте стабилним финансијама. Очекује вас ново познанство. Интуиција и разум вам говоре да сте коначно пронашли одговарајућег партнера. Здравље вам је стабилно.
Шкорпија
Незадовољни сте ситуацијом на послу. Размишљате о одласку у иностранство. Све сте ближи доношењу те одлуке. Однос с брачним партнером је стабилан. Док сте ви фокусирани на област каријере, партнер води рачуна о породици. Могући су проблеми с костима.
Стрелац
Задовољни сте ситуацијом на послу. Обавеза има врло много, али све успевате да одрадите квалитетно и на време. Пред вама је ново познанство. Друга страна вас је у старту заинтересовала и планирате да наставите контакт. Осећате се добро.
Јарац
Сви ваши пословни планови су везани за област финансија. Искључиво вас занимају обавезе које можете да наплатите. Брачни партнер почиње да вас иритира својим неприхватањем чињенице да је браку дошао крај. Имунитет вам није најбољи.
Водолија
Занима вас други посао. Тражите од једне старије особе да вам помогне око новог посла. Та особа обећава помоћ. Прилично сте комуникативни и расположени за упознавање нових људи. Међутим, нико вам се не допада у емотивном смислу. Нерасположени сте.
Рибе
На послу вас очекује већи проблем, који нећете успети да решите. Новац касни, и то вас додатно брине. Однос с брачним партнером није најбољи. Свако је у свом свету, као да нисте део истог тима. Обратите пажњу на срце и притисак!
EUR/RSD 117.5806
Најновије вести