Хороскоп

Ован
Под великим сте притиском и осећате се прилично неугодно у радном окружењу. Партнер вам је максимално посвећен и лепо вам је када сте заједно. Уживаћете у романтичној и нежној атмосфери. Могућа је главобоља.

Бик
Даћете све од себе да бисте дошли до побољшања на пољу посла иако су околности тешке. Допада вам се једна занимљива особа, с којом имате солидну комуникацију преко друштвених мрежа. Осетљиви сте и подложни здравственим проблемима.
Близанци
Суздржите се од било каквих ризика на пословном плану јер нећете проћи добро. Долазе вам промене на пољу љубави. Могуће је да ћете веома лако донети неку одлуку око које сте се пре двоумили. Пуни сте енергије!
Рак
Уколико се бавите приватним послом, пред вама је веома добар период за побољшање зараде. На пољу љубави нема већих промена код вас. Уколико имате партнера, однос вам је стабилан и задовољни сте због тога. Поведите рачуна о желуцу!
Лав
Можете се непромишљено упустити у неке послове који вам касније доносе више штете него користи. Потребно је да издвојите више времена за вољену особу, која се осећа прилично невољено и запостављено. Болови у врату.
Девица
Веома сте сналажљиви и лако налазите решења за ситуације у којима су други немоћни. Употребите своју машту и потрудите се да заведете вољену особу још неки пут. Вашу љубав треба мало продрмати. Потребан вам је одмор.
Вага
Могуће је да вам није лако да се прилагодите новом пословном окружењу и да вам треба времена да се опустите. Покажите вољеној особи своју спремност да се посветите вашем односу и бољој комуникацији. Избегавајте цигарете!
Шкорпија
Нећете се покајати након одлука које будете донели данас. Пред вама је период веомо повољан за посао. Потрудите се да промените свој став према особи која вам се допада јер делујете претерано хладно. Проверите диоптрију за сваки случај!
Стрелац
Могуће је да ћете данас донети важну одлуку која ће бити пресудна за ваше поље каријере. Могући су проблеми у брачној заједници. Уколико сте слободни, данашњи дан вам није повољан за почетак нове везе. Пријаће вам опуштање с пријатељима.
Јарац
Не желите да допустите да вам се други мешају у пословне одлуке које би требале да се тичу само вас. Пред вама је фаза у којој ће веома лако доћи до прекида везе којом нисте задовољни. Психички сте преоптерећени и константно под стресом.
Водолија
Покушавате да пронађете решење за проблем који вам се некако неочекивано појавио. Будите искрени према особи коју волите и покажите јој како се стварно осећате у вези с неким стварима. Осетљиви синуси.

Рибе
Обратите пажњу на нове информације које долазе до вас током данашњег дана. Можете очекивати веома леп дан с вољеном особом. Уколико сте слободни, маштате о променама и романтичним дешавањима. Могући проблеми с крвном сликом.
EUR/RSD 118.4356
Најновије вести