Хороскоп

Ован
Можете се надати позитивним преокретима, који ће вам донети нове пословне прилике. Очекује вас занимљива комуникација с особом која ће показати да жели више од пријатељства с вама. Могући су проблеми с циркулацијом.
Бик
На пољу посла ћете имати мањих проблема са сарадницима, па поведите рачуна о томе. Очекује вас период у којем ћете имати емотивне дилеме. Могуће је да вам није лако да донесете исправну одлуку. Чувајте се прехладе!
Близанци
Могуће је да размишљате о томе да покренете сопствени посао који би вам могао лепо кренути. Данас сте веома емотивни и осетљиви. Могуће је да од вољене особе тражите да вам посвети пуну пажњу. Могући су проблеми са штитном жлездом.
Рак
Нисте довољно концетрисани и лако грешите на послу. Могуће је да вам је потребно време да се уходате. Ако вас је партнер на неки начин повредио, покушавате да му опростите да би вам се веза наставила. Могућа је вртоглавица.
Лав
Имате много амбиција у себи. Спремни сте да се посветите послу да бисте остварили зацртане циљеве. Допада вам се особа која показује да није сигурна у своја осећања. Однос с њом вам лоше утиче на его. Прилично сте уморни и потребан вам је сан.
Девица
Пред вама је дан повољан за посао. Очекује вас прилика да остварите нове контакте на том пољу. Бивша љубав жели да вам се врати, али ћете јој ставити до знања да више немате иста осећања као пре. Пријала би вам масажа.
Вага
Могући су мањи неспоразуми на послу. Поведите рачуна о томе да не правите веће грешке према клијентима. Допада вам се особа која је на неки начин повезана с иностранством. Могућа је веза на даљину. Посетите стоматолога!
Шкорпија
Могуће је нећете успети да остварите све планове на послу. Пред вама је период који доноси компликације. Нисте задовољни самоћом. Спремни сте за нову љубав и ускоро вас очекује ново познанство. Смањите унос масне хране!
Стрелац
Пред вама је повољан период да се позабавите организацијом пословних планова за будућност. Имате проблеме с вољеном особом и комуникација вам је сваки дан све напетија. Подложни сте проблемима са здрављем.
Јарац
Време је да се позабавите пословима који чекају на вас. Имате доста нерешених ствари иза себе. Однос с вољеном особом вам је нестабилан. Потрудите се да покажете вољу да порадите на вашој вези. Могући су проблеми с бубрезима.
Водолија
Преоптерећени сте обавезама и очекујете нечију помоћ, али је могуће да је данас нећете добити. Тежак вам је период и нисте баш задовољни. Усамљеност почиње све више да вас оптерећује. Проверите крвну слику!
Рибе
Указаће вам се могућност да напредујете и да остварите амбиције које имате. Нагло ћете доћи до проблема у односу с брачним партнером, који показује да је незадовољан у вашем односу. Поведите рачуна о срчаном систему.
EUR/RSD 117.5959
Најновије вести