Хороскоп

Ован
Могуће је да имате више обавеза него што сте навикли и да вам неће бити лако да с тим сасвим изађете на крај. Уколико сте слободни, можете очекивати почетак нове љубавне везе која би трајала на дуже стазе. Могуће су срчане сметње.
Бик
Очекује вас дан повољан за посао, поготово ако планирате да мењате неке одлуке или радно место. Ближи се почетак везе на даљину. Иако мислите да ви можда нисте за то, осећања вас воде у том правцу. Мањи проблеми са стомаком.
Близанци
Можете успешно решити проблеме које имате на пословном пољу. Неко од колега ће вам помоћи у невољи. Лако доносите нову одлуку и спремни сте да вољеној особи дате још једну шансу. Период је повољан за опоравак.
Рак
Долази вам прилика да на пољу финансија остварите помак. Можете се надати и новим пословним понудама. Ослањате се на вољену особу и важно вам је да вам она на неки начин докаже своју љубав и приврженост. Добро се осећате. Са здрављем нема проблема.
Лав
Можете очекивати позитивне промене на пословном пољу данас. Пред вама је период у којем вас срећа прати. Трудите се да с особом коју волите направите лепу атмосферу и да побољшате комуникацију колико је могуће. Могући су проблеми с главобољом.
Девица
Могуће је да нисте спремни да се одрекнете посла који вам не иде и да нећете одустати док постоји макар трачак наде. Допада вам се особа коју познајете одраније. Могуће је да неко трећи стоји између вас. Могући су проблеми с циркулацијом.
Вага
Будите довољно отворени у контакту с пословним сарадницима ако желите да остварите конструктивну атмосферу на послу. Имаћете прилику да упознате особу која ће вам се учинити као остварење свега о чему сте одувек маштали. Проверите ниво холестерола!
Шкорпија
Препорука је да поведете рачуна о заради која вам је веома важна. Потребно је да се мало више посветите послу. Није вам лако да се помирите с партнером, иако то желите, не можете да пређете преко поноса. Смањите унос алкохола!
Стрелац
Покушајте да се бавите пословима које сматрате приоритетним и немојте да губите време на неке безначајне ствари. Вољена особа је показала да има мане које је од вас вешто скривала па сте мало разочарани. Поведите рачуна о кожи.
Јарац
Нестрпљиви сте и није вам лако да сачекате прави тренутак да бисте покренули пословну промену коју желите. Нисте задовољни односом с вољеном особом и чини вам се да се увек ви више трудите у тој вези. Могућ је пад имунитета.
Водолија
На пословном пољу влада позитивна атмосфера и задовољни сте због тога. Можете се надати добром дану. Веома повољан дан за почетак љубавне приче која би на дуже стазе за вас могла бити веома значајна. Хормоналне промене.
Рибе
Ушли сте у нови посао, којем је потребно улагање доста и новца и енергије и труда да би опстао. Ново познанство је пред вама, али ви као да нећете бити баш претерано заинтересовани да се тај однос одмах конкретизује. Делујете одсутно. Осетљива бешика.
EUR/RSD 117.9612
Најновије вести