Ован
Потрудите се да контролишете себе и своју сујету. Често умете да будете склони претеривању. Размишљате о томе како да решите проблеме које имате у односу с вољеном особом. Поведите рачуна о уносу течности!
Бик
Очекује вас фаза одређених пословних отежања и компликација. Нова веза у коју сте ушли иде неочекиваним током. Могуће је да су вам емоције помешане. Могућ је пад имунитета, пазите на себе!
Близанци
Размишљате о промени посла јер осећате да на тренутном радном месту не можете бити сасвим задовољни. Допада вам се особа која није сигурна у то да ли уопште жели нешто више од флерта. Могући су хронични проблеми са синусима.
Рак
Можете очекивати веома позитивну атмосферу на послу. Успећете да решите све проблеме који су вас оптерећивали. Полако се растајете од особе коју сте јако волели. Осећате велику дозу разочарења. Веома добро здравље.
Лав
Решили сте да преузмете већи део посла да бисте били сигурни у то да ће све бити перфектно обављено. Пред вама је период повољан за нова љубавна дешавања. Очекује вас сусрет с особом до које вам је стало. Могући су мањи проблеми с венама.
Девица
Време је да се посветите послу и да дате све од себе да бисте решили проблеме који вас оптерећују. Пред вама је период у којем ћете имати нова познанства и бројне прилике за нове везе. Склони сте гојењу.
Вага
Размишљате о томе да уведете неке иновације у свој посао. Промене су вам неопходне. Могуће је да нисте добили искреност од вољене особе и да сте због њеног става веома разочарани. Стопала су вам осетљива.
Шкорпија
Немате довољно концентрације и тешко вам падају и основне пословне обавезе. Сада је тренутак када ће вам веза напредовати или ће се прекинути. Имате осећај да средња решења више не постоје. Проблеми с нервозом.
Стрелац
Могуће је да је сте остварили промене које сте имали у плану и да сте стога веома задовољни. Неко из прошлости покушава да се врати у ваш живот, али ви на то не пристајете јер имате нову љубав. Могући су проблеми са зубима.
Јарац
Влада тензија у пословном окружењу и није вам лако да нађете компромис са сарадницима. Потрудићете се да вољеној особи покажете шта желите од ње и шта очекујете од вашег односа генерално. Повећајте унос калцијума!
Водолија
Могуће је да ћете на пословном пољу имати доста отежања која ће вас пратити на све стране. Очекује вас сусрет с особом која ће показати да жели више од пријатељства с вама. Пријало би вам бављење спортом.
Рибе
Могуће је да ћете имати доста компликација на пословном пољу и да ћете бити под стресом. Можете очекивати занимљив сусрет и познанство с особом која ће на вас оставити добар утисак. Проблеми с циркулацијом.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести