Ован
Имате много посла и није вам лако да све обавезе завршите сами. Потребна вам је подршка и помоћ сарадника. Пред вама је период у којем може доћи до разочарења на пољу емоција. Добро се осећате и немате здравствене проблеме.
Бик
Можете очекивати фазу која ће бити веома повољна за вас. Успећете да остварите стабилизацију на послу. Очекује вас ново познанство које може бити веома значајно за вашу љубавну будућност. Пријаће вам шетња.
Близанци
Постоје неке околности које вас коче у напредовању. Имаћете доста проблема у наредном периоду. Очекује вас узбудљиво познанство с особом која ће вам потврдити своје емоције. Одмарајте се што више!
Рак
Можете очекивати генерално повољан дан, током којег ћете успети да решите важне ствари на пословном плану. Уколико сте слободни, пред вама је одличан период за нова љубавна дешавања. Могући су проблеми са зубима.
Лав
Потребно је да имате више стрпљења и да будете упорнији да бисте остварили пословне циљеве које имате. Делује вам да сте ушли у фазу монотоније, и то вам се не допада. Требају вам неке промене у вези. Немојте да се превише замарате.
Девица
Можете добити прилику да покажете своје мишљење и ставове у окружењу које ће то прихватити. Повољан је дан за решавање проблема с вољеном особом. Можете наћи компромис око свега. Повећајте унос течности!
Вага
Могуће је да тренутно неке ствари нису по вашој вољи и да нисте задовољни пословном ситуацијом. На неки начин сте збуњени и прилично тешко прихватате емотивне промене које се дешавају око вас. Могућ је пад имунитета. Повећајте унос витамина!
Шкорпија
Након драстичних промена из претходног периода, долазите до фазе у којој се коначно ситуација смирује. Бићете срећни поред особе до које вам је стало. Пред вама је период повољан за љубав. Могућ је низак притисак.
Стрелац
Немојте да се залећете с одлукама. Пред вама је фаза у којој ћете имати времена за размишљање. Уколико сте у браку, очекује вас период у којем ћете желети проширење породице. Наглашени су проблеми с пробавом.
Јарац
Нисте сигурни у то да ли треба да останете на истом послу. Премишљате се око важних одлука и промена. Упознаћете занимљиву особу с којом ћете пожелети везу на дуже стазе. Она ће вам узвратити осећања. Могући су проблеми с дисајним путевима.
Водолија
Веома тежак дан вас очекује. Пред вама је фаза пословних проблема и компликација. Изузетно сте забринути за посао и то утиче на вашу комуникацију с вољеном особом, као и генерално на расположење. Није вам повољан период, посетите лекара.
Рибе
Компликације које сте успели да превазиђете на пословном пољу учиниле су вас јачим и искуснијим. Разочарани сте јер од вољене особе нисте добили оно што вам је било потребно. Емоције су вам у минус-фази. Проблеми настају због умора.


EUR/RSD 117.1527
Најновије вести