Ован
Бићете задовољни околностима на пољу посла. Срећа је на вашој страни. Уколико сте имали неке проблеме с вољеном особом, сада је прави тренутак да их решите кроз отворен разговор. Стварајте здравије навике!
Бик
Очекује вас повољна атмосфера, у којој ћете моћи да остварите жељени пословни напредак. Љубавна ситуација у којој сте је нестабилна и није вам нимало лако да донесете праву одлуку. Не очекују вас проблеми са здрављем.
Близанци
Могуће је да вам није лако да остварите своје пословне планове данас. Кочнице вас чекају на сваком кораку. Вољена особа има потребу да проводи више времена с вама, а ви имате осећај да тако нешто не можете сада да јој пружите. Проблеми с бубрезима су наглашени.
Рак
Имаћете много обавеза током данашњег дана и биће веома важно да направите добру организацију. Могуће је да немате довољно времена за вољену особу и да вам она често замера што нисте довољно заједно. Повећајте унос витамина!
Лав
Није препоручљиво да улазите у сукобе око нових пословних пројеката да не би дошло до већих компликација. Уколико сте слободни, указаће вам се прилика за ново познанство и за почетак нове љубавне везе. Могући су проблеми са срцем.
Девица
Потребно вам је много времена да бисте на пољу посла остварили помак који желите. Добро се осећате када сте с партнером и прија вам то што је ваша веза флексибилна и донекле пријатељска. Болови у стомаку и надутост.
Вага
Одлично сте расположени и окренути сте решавању пословних проблема, данас вам све иде од руке. Није вам лако да покажете своја искрена осећања, али ћете у неком тренутку то морати да урадите ако желите да вам однос напредује. Напетост у мишићима је наглашена.
Шкорпија
Нисте задовољни ситуацијом на пољу посла. Нервозни сте и желели бисте брзе промене. Наступило је мање захлађење у односу с вољеном особом. Незадовољни сте због тога. Могући су проблеми с осетљивошћу грла.
Стрелац
Потребно је да промените своје виђење ствари. Ако желите нова решења на пољу посла, мењајте угао гледања. Свесни сте свих проблема који су настали у вашој емотивној вези, али и даље не желите да одустанете од партнера. Могући су проблеми с инфекцијама.
Јарац
Могуће је да имате неке компликације и отежања на пословном пољу, иако се нисте томе надали. Партнеру тешко пада дистанца која влада међу вама већ неко време. Потребно је да му се мало више посветите. Немате проблема са здрављем.
Водолија
Будите мало отворенији у комуникацији са сарадницима и укажите им на промене које сматрате неминовним. Могуће је да планирате да приђете особи која вам се допада. Дан је повољан за почетак нове везе. Могући су проблеми с очима.
Рибе
Решили сте да дате све од себе да бисте остварили напредовање на послу у краћем року. Током данашњег дана ћете имати нова љубавна дешавања с особом коју познајете одраније. Уринарни тракт вам је осетљив.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести