Ован
Размишљате о детаљима новог пројекта. Свесни сте тога да је потребно да се неки детаљи дораде и промене. Уколико сте у браку, дистанцирате се од партнера. Немате снаге за разговор с њим о томе шта вас мучи на послу. Респираторни систем вам је осетљив.
Бик
Презадовољни сте постигнутим резултатима. Правите нове планове, који укључују сарадњу са странцима. Иритира вас пасивност друге половине. Прижељкујете да показује више интересовања за ваш однос. Добро се осећате.
Близанци
Незадовољни сте резултатима рада, а при том уопште не можете да укапирате где правите грешке. Одличан дан за дружење и ново познанство. Другу особу ћете оборити с ногу својим шармом. Улењили сте се. Потребна вам је физичка активност.
Рак
Планирате стратегију везану за остварење нове пословне сарадње. Тражите потенцијалне тачке неслагања. Имате симпатију на послу, али вас недостатак самопоуздања спречава да јој приђете. Добро се осећате.
Лав
Резимирате прошлу недељу. Презадовољни сте тиме шта сте све урадили и успехом који сте постигли. Комуникација с партнером није најбољоља. Одбија сусрет с вама, што вас погађа. Уживате у заслуженом одмору.
Девица
Незадовољни сте сарадњом с колегама. Проблем је у наглашеном егу, тако да ниједна страна не жели да попусти. Коначно посвећујете своје време партнеру. Обоје сте задовољни, опуштени и себи признајете колико вам је недостајао. Срце вам је осетљиво.
Вага
Бавите се осмишљањем следећег пословног пројекта. Желите да буде другачији и оригиналан. Емотивно сте празни и неиспуњени. Тешко вам је да функционишете сами, без партнера. Осећате се добро.
Шкорпија
На послу се спремају промене за које нисте спремни, иако ће то бити промене набоље. Уколико сте слободни, очекује вас ново познанство. Ниједна страна неће оставити повољан утисак на другу особу. Нерасположени сте.
Стрелац
Презадовољни сте оним што сте постигли. Правите планове за следећу радну недељу. Дан није повољан за љубав. Недостатак самопоуздања утиче на недостатак комуникацију са супротним полом. Осећате се снажно.
Јарац
Нисте сигурни у поједине делове пословног пројекта, па разматрате поново сваки део посебно. Задовољни сте. Партнер је заљубљен и то вам јасно даје до знања својим речима и понашањем. Склони сте депресији.
Водолија
Размишљате о прекиду пословне сарадње. Имате наглашену потребу за пословном променом. Уколико сте у браку, боље да припазите шта причате. Неки ваш коментар може прилично заболети партнера и изазвати бурну реакцију. Нисте опуштени.
Рибе
Не успевате да се ослободите стреса.Време је да се одморите од проблема на послу и напуните батерије. Уколико сте у браку, покушавате опсервацијом да схватите узрок партнеровог нерасположења. Потребан вам је одмор.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести