ЋЕРКО ИЗВИНИ ШТО САМ ОВО ЗАБОРАВИО ДА ИСПРИЧАМ... Болно сведочење оца Ангелине Аћимовић

У Вишем суду у Београду настављено је суђење против осумњиченог дечака и његове породице и ОШ "Владислав Рибникар" где је сведочила породица убијене Ангелине Аћимовић (12) која је преминула након 12 дана борбе за живот, и породица чувара обезбеђења школе Драгана Влаховића .
1
Фото: Tanjug

Анђелко Аћимовић навео је да његово дете било "Божји покон од када се родила".

- Ево иду празници, а иначе су сви били у њеној режији. Са старијом сестром је спремала приредбе, рецитације које нам је након тога изводила. Она је мене учила хип хоп, а ја њу да игра коло. Живели смо добар живот пун љубави и поштења - рекао је он потресним гласом.

- Знала је када дође до неких препирки да ми шапне "тата загрли маму и пољуби је" имала је то у себи да мири људе око себе. Увек се поздрављала са речима "волим те".

Како је даље навео у својој детаљној и потресној причи о њиховом животу до 3. маја и после 3.маја навео је да ништа није исто.

- Каква је она била говори и то да је у свом дневнику записала своје циљеве за 2023. годину, увек одговорна и зрела за своје године - рекао је он описујући шта је све писало у њеним циљевима.

У свом излагању неколико пута је поновио:"Ћерко извини што сам ово заборавио да испричам, сад ћу!"

- Она је духом овде и слуша ме шта причам - рекао је у једном тренутку он.

Потом је на саслушање наставила његова супруга која је једва изговарала речи и њено сведочење је било потресно.

Сведочење родитеља убијеног чувара било је изузетно тужно, његов отац је навео да је он био најбољи син на свету, док је његова мајка додала:

- Мој Драган је био велики храбар човек. Њега је Бог таквог васпитао, ја сам само мало придодала - рекла је она.

Курир.рс

EUR/RSD 117.0621
Најновије вести