НАЈНОВИЈИ ДЕТАЉИ  ДВОСТРУКОГ УБИСТВА У РАКОВЦУ Убица затечен са крвавим ножем, БИО У ЗАТВОРУ ЗБОГ ПОРОДИЧНОГ НАСИЉА

Синоћ око 20 часова догодило се стравично убиство у Раковцу код Беочина за које је осумњичен Бранислав Р. (48).
2
Фото: Дневник/ С. Шушњевић

Он се терети да је убио бившу супругу и њену мајку, а када је ухапшен, био је под видним утицајем алкохола. Наводно је код њега затечен нож за који се претпоставља да је њиме починио злочин.

Осумњичени је пре више месеца пуштен са издржавања двогодишње  затворске казне изречене због насиља у породици, изречена му је забрана приласка, а одувек је био склон пићу, сазнали смо јутрос од мештана Салаксија, краја смештеног наспрам бензинске пумпе Мол.

У доришту куће у којој се десио масакр је у Улици цара Лазара, остале су четири куце и осам мачака, који очигледно ишчекују храну и воду.

Фото: Дневник/ С. Шушњевић

Комшиница, сада покојне Наде Четник (75), код које је ова била на кафи око сат времена пре кобног догађаја, рекла је за Дневник да је осумњичени звао претходног дана, у суботу, да се распита за своју супругу Драгану Радић (47). Наиме, она ј блокирала његов броје, па је осумњичен звао ташту да се распита о њој.

Нада је радила до пензије у предшколској установи, а ту је запослила и ћерку Драгану која је радила као спремачица у Сремској Каменици, казала нам је наша саговорница. Додаје да осумњичени с Драганом има два одрасла сина.

Комшиница несрећних жена каже  да је осумњичени имао веома тешко детињство и да није био лењ, али да се одао алкохолу и такав био насилан. Додаје да је једном приликом расекао ножем сина по руци, а жену тукао.

По изласку из затвора живео је у изнајмљеном стану на Детелинари.

М. Вујачић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести