ДАРКА ТИПОВАО У ТВ ЕМИСИЈИ Ево како је шкаљарац из Панчева разоткривен након осам година скривања

Тајна локација „шкаљарца“ Дарка Геислера (43) из Панчева одрукана је само месец и по дана пре његове смрти, и то на телевизији!
1
Фото: Youtube Printscreen

Њу је 16. новембра прошле године одао осуђивани криминалац из Бара, када је рекао да се Геислер крије у Бразилу. После само месец и по дана, 5. јануара ове године, „шкаљарац” је ликвидиран испред своје куће у Сао Паолу.

Запањујуће сазнање сведок из криминалног подземља одао је на црногорској Телевизији Е у емисији „Сјенке“, а та информација је очигледно запарала уши Дарковим супарницима из кавачког клана.

Мушкарац који је причао о Геислеру и бројним злочинима није хтео да му се открива идентитет, па се у емисији види само његова силуета, а представљен је као осуђивани криминалац из Бара и припадник организоване криминалне групе.

- Колико сам ја чуо, Геислера су Мићко Вујовић и Вукашин послали у Бразил да се сакрије, то ми је испричао Стефан Мићић. Рекао ми је да је Дарко и сада тамо и да живи нормалан живот - изјавио је Баранин 16. новембра.

Фото: Youtube Printscreen

Он је то навео након описивања убиства Андрије Мрдака испред Спужа 25. децембра 2014, за које је оптужен Геислер, који је убрзо потом побегао из Црне Горе. У септембру 2015. за њим је расписана Интерполова потерница, али полиција није успела да му уђе у траг.

Сведочење криминалца из Бара у црногорској емисији поклапа се са ранијим писањима Ало да је Геислер своју тачну локацију одао телефоном.

- Направио је само једину грешку уз помоћ које је лоциран. Особа из Београда, за коју је Дарко наводно раније радио, недавно се вратила у родни град након вишегодишњег одсуства. Дарко је са њом ступио у контакт и тако открио где се налази, што је дошло до „кавчана“ - навео је наш добро обавештени извор.

Списак жртава дугачак

Како је Ало! ексклузивно писао, сумња се да је Геислер радио као брутални плаћени убица за шкаљарски клан и да је листа његових жртава подугачка. Сумња се да је он, осим Андрије Мрдака, лично ликвидирао Слободана Шарановића, Владимира Видаковића, Армина Мушу Османагића и многе друге.

- Када је пресретнут тај контакт, вођа кавачког клана Радоје Звицер се уплашио да ће се Дарко поново активирати и евентуално кренути на њега. Сумња се да је Дарко стајао иза бројних ликвидација Звицеру блиских сарадника - истакао је наш саговорник.

Према речима наших извора, изјава осуђиваног Баранина у ТВ емисији само је обавестила Даркове непријатеље из кавачког клана да је он жив и да треба да смисле преко кога да му уђу у траг, што су на крају и учинили.

Фото: Youtube Printscreen

Криминалац из Бара је у емисији рекао и да се Геислер након убиства испред Спужа прво крио код Милића Миње Шаковића, који је важио за високопозиционираног припадника шкаљарског клана.

Убица у бекству

Бразилске власти навеле су након убиства Геислера да је он у њихову земљу ушао илегалним путем 2015. године, а да је станове мењао сваке године, док се није скрасио у насељу Ембаре са супругом, коју је упознао у ноћном клубу. Кобног 5. јануара он се на бициклу вратио са њом и сином (4) из парка, а када је покушао да уђе у своје двориште плаћеник му је пришао с леђа и у њега испалио смртоносне пројектиле. Убицу су снимиле сигурносне камере док се пресвлачио после убиства.

- Геислера су оставили код Миње да се он брине о њему, а Даркова другарица, медицинска сестра, му је ушила рану јер се сам случајно упуцао у ногу током бекства - открио је Баранин, који је истакао и да му је убијени „шкаљарац“ Дамир Хоџић био најбољи пријатељ.

 

Ало

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести