Глумац Џереми Ренер се из болнице захвалио на подршци након несреће

РЕНО: Амерички глумац Џереми Ренер обратио јавности и захвалио се на подршци путем друштвених мрежа из болнице након несреће са возилом за чишћење снега којим је тада управљао.
r
Фото: Printscreen/Instagram@jeremyrenner

Хвала вам свима на љубазним речима. Превише сам збркан да бих куцао, али свима шаљем љубав, поручио је Ренер на свом инстаграму где је поставио слику у болничкој посетљи где му се на глави виде подливи и огреботине на левом образу. 

Шериф Вахо округа у Невади Дарин Балам је саопштио да је до несреће дошло пре пар дана након што је шест и по тона тешким гусеничарем за чишћење снега Пистенбули Ренер извукао из наноса заглављени породични аутомобил.

Како је навео, након што је глумац изашао из возила да поразговара са чланом породице грталица је почела сама да се креће, а Ренер је потом покушао да се поново нађе на управљачком седишту у покушају да је заустави.

Према нашој истрази у том тренутку је возило прешло преко господина Ренера. Очевици су навели да су видели Ренера како улази у возило, али да га потом нису видели док се није зауставило у снежном наносу на путу, рекао је Балам.

Ренер је ваздушним путем пребачен у болницу где је два пута оперисан, након чега је било саопштено да се налази у "критичном али стабилном стању".

EUR/RSD 117.1119
Најновије вести