ЗАМИРИСАЛИ ИМ ЈОРГОВАНИ Слобода Мићаловић и Иван Босиљчић после 13 година заједно у кадру!  ЗАПЕВАЛИ А СНИМАК ПОСТАО ВИРАЛАН

Глумачки и брачни пар Слобода Мићаловићи и Иван Босиљчић после дугих 13 година поново су заједно на истом пројекту: у питању је филм „Јорговани“, редитеља Синише Цветића, који је пре пет дана премијерно приказан у новосадском биоскопу “Арена синеплекс”.
1
Фото: Инстаграм/принтскрин

Ово остварење доноси причу о Катарини (Слобода Мићаловић) и Игору (Иван Босиљчић), који се, ослепели од блицева и оглувели од аплауза, сусрећу једне вечери на додели награда за најбољу домаћу серију године. Поред њих, присутни су и остали чланови филмске екипе, који нас воде кроз замршене односе из којих нам постаје јасно да су њихови животи већа мелодрама од оне коју су снимали.

Сцена у којој, пуни емоција, певају фолк песму „Кад замиришу јорговани“ постала је вирална и поново у фокус вратила оригиналне извођаче, Весну Змијанац и Дина Мерлина.

@jorgovani_film Posle tebe je ostala duša gola k'o pustinja. Jeste!🌷 #slobodamicalovic #ivanbosiljcic #jorgovani ♬ original sound - Jorgovani
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dnevnik (@dnevnik.rs)

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести