САЈАМ КЊИГА ОД 18. ДО 25. МАРТА Посебни попусти за посетиоце, и БЕСПЛАТАН УЛАЗ

Премијерна издања, атрактивне програме и бројне промоције припрема око 60 излагача који ће од 18. до 25. марта наступити на Новосадском сајму књига у Хали 1 Новосадског сајма.
sajam knjiga, ilustracija
Фото: Илустрација

Уз бесплатан улаз за посетиоце, излагачи најављују стандардна, али и специјална сајамска снижења и акције. Попустом од чак 70 одсто публику ће дочекати Агора, која ће промовисати нове наслове и домаће писце.

 Пчелица ће изабране наслове понуди са попустом 60%, док ће нови наслови ће бити снижени 15 - 30%. Та издавачка кућа је ексклузивни заступник романа Милована Витезовића, које ће промовисати на Сајму.

 Службени гласник своја издања доноси по цени нижој од 25 до 50%, а Банатски културни центар ће поједине наслове продавати 40 одсто јефтиније. Посетиоци снижења од 30 до 35%, могу да очекују на штандовима Прометеја, The English Book-а, Препорода, Партенона и Академске књиге. 

 Читалачка публика неће остати ускраћена ни за понуду стрипова. Издавачка кућа Golconda ће са атрактивним попустима представити луксузнa колекционарскa издања али и киоск издања. Посебан акценат биће на серијалима намењеним најширој публици, као и на она намењена деци.

 Прометеј ће уз попусте имати и посебну понуду старијих насловима по цени од 100 до 500 динара.

Овогодишњи добитник Нинове награде за дело “Послије забаве” Стево Грабовац, заказао је сусрет са посетиоцима у среду, 20. марта од 18 часова у Хали 1 Новосадског сајма.

 Гостовање Срђана Зиројевића је првог дана Сајма, 18. марта, такође од 18 часова.

 Лагуна ће током Сајма организовати сусрете публике са Бојаном Љубеновићем 19. марта и Мариом Лигуоријем 22. марта. Сви Лагунини гости биће на њиховом штанду од 18 часова.

 Класике енглеске књижевности, белетристику, дечје књиге, речнике, граматике  и друштвене игре за учење енглеског језике уз књиге општег интересовања понудиће The English Book. Посебну понуду чиниће наслови по цени од 200 до 500 динара.

 Лагуна одобрава 15 одсто попуста, али уз комбиновање и читалачке чланске карте можете да стигнете до попуста од 35 одсто.

 Новосадски сајам књига биће одржан од 18. до 25. марта у Хали 1 Новосадског сајма. Радно време за посетиоце биће од 10 до 20 часова, а улаз бесплатан.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести