Сада и званично ОТВОРЕН ЕГЗИТ УЗ ВЕЛИКИ ВАТРОМЕТ на Главној бини

НОВИ САД: Спектакуларним ватрометом вечерас је званично отворен 23. Егзит у Новом Саду, на Главној бини, након концерта шведске панк рок атракције " Viagra Boys".
т
Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић

Дирекција Егзит фестивала је креативно осмислила да церемонија отварања ове године има три поглавља на три различите бине.

Тако је уводни део био на Pachamama stage-у у облику древне какао церемоније уз наступ "Сарасвати Друна бенда".

 

Фото: Dnevnik.rs

Тада се надахнуто обратио директор фестивала Егзит Душан Ковачевић са својом бебом у рукама, где је истакао да Егзит шири љубав и мисао јединства, да је неопходно да постоји све више разумевања међу људима, да је љубав најважнија. Тиме су отворили први сегмент који се тиче неге менталног здравља, духа и тела, јер Егзит одавно има јаку друштвену улогу.

Триптих отварања се наставио перформансом уметнице Вајлане Маркус на бини за електронску музику мтс Dance Arena.  

Онда је на Главну бину изашао њен муж, за највећу од све три церемоније, познати  филантроп, мотивациони говорник и оснивач глобалног бренда „Onnit“ - Обри Маркус.

"Будимо свесни тренутка у коме смо,  ми стварамо за нашу децу и њихову децу и будућност, ми стварамо нови свет пун љубави и слоге. Осећајте ту енергију у души и срцу, волите се и чувајте", поручио је у свом мотивационом "life couch" говору Обри Маркус.

Уследило је премијерно отварање Егзита из свемира и слање снажне поруке свету са натписима на енглеском језику и аудио нарацијом преко великог платна што је одушевило неколико хиљада људи у публици.

Фото: Dnevnik.rs

Дечји хор је извео веома позитивну песму "Земља" од рок групе "ЕКВ - Екатарина велика", као пролог зачитаву серију огромних ватромета од неколико минута изнад Главне бине и над целим Новим Садом.

Публика и даље чека вечерас бенд "The Prodigy" по пети пут на Егзит фестивалу.

На Dance Areni ће до јутра наступати даме из света ди-џејинга као што су Нина Кравиц, Амели Ленс и Индира Паганото.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести