Идеа отвара највећи маркет у Бечеју

БЕЧЕЈ:  Новоизграђени објекат „Идеа супер” у центру Бечеја, у Улици Герберових 12, отвара се у среду, 24. априла у 9 сати.
д
Фото: Dnevnik.rs

Највећи продајни објекат у Бечеју запошљава 30 радника, а намењен је купцима из читавог Потисја. Радно време је од 7 до 22 свакодневно.

- Са 1000 квадратних метара највећи смо продајни објекат у Бечеју. Очекујемо да ускоро будемо и најпосећенији. Нудимо изузетно широк асортиман робе. Изузев свеже рибе, код нас се могу купити сви прехрамбени производи, од деликатесних, преко млечних и свежег меса до готових јела. Првих сто купаца у среду ће добити на поклон шоље, балонима ћемо даривати потрошаче, у времену од 9 до 10 и од 16 до 17 сати потрошачима ћемо сервирати крофне, а за децу у среду и четвртак организујемо цртање на лицу – рекли су нам у „Идеи”, иако заузети завршним припремама за отварање.

Дуго су Бечејци чекали и дочекали да буде обновљена оронула зграда у стилу сецесије, у којој је својевремено био трговински објекат, а последњи пут пословни простор ТРО „Универзал“. Рушење и изградња обављени су под надзором Покрајинског завода за заштиту споменика културе, па је улична фасада новоподигнутог објекта морала да има приближно исту фасаду као срушена стогодишња зграда.

В. Јанков

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести