Суперлига Србије: Илић донео нову радост Инђијцима

​​​​​​​Инђија - Рад 1:0 (1:0)
lopta_u_mrezi_1
Фото: Dnevnik.rs

ИНЂИЈА: Стадион крај железничке станице, гледалаца 400, судија: Милановић (Ћуприја). Стрелац: Брана Илић у 13. минуту. Жути картони: Јосовић, Димитријевић, Босанчић (Инђија), а Шака, Трифуновић и Перендија (Рад).

ИНЂИЈА: Перковић, Јосовић, Димитријевић (Јанковић), Бјеличић, Босанчић, Димитров (Чермеј), Рогач, Видић, Бастајић, Б. Илић, Милосављев (Јањић).

РАД: Марковић, Перендија, Петровић, Милошевић, Буснић, Шака (Живковић), Ризнић, В. Илић, Трнинић (Јагодић), Касалица (Ковачевић), Трифуновић.

Фудбалери Инђије у дербију зачеља, после велике борбе, успели су да победе екипу Рада и да се још за један корак одмакну са зачеља табеле. Форма Инђијаца је у успону, у претходне две утакмице освојили су четири бода и сада су то зачинили тријумфом над Радом.

Инђијски зелено-бели одиграли су веома одговорно, а рани гол Бране Илића је учинио да након тога више воде рачуна о одбрани него да постигну још који. После примљеног гола  гости су преузели иницијативу, а домаћи фудбалери су се одлучили на позициону игру. Имали су гости у првом делу сусрета две лепе прилике, али Касалица и Трифуновић нису били прецизни.

У наставку игре тренер Рада Драган Радојичић је извукао из игре најискусније играче Касалицу и Трнинића, али ни то није помогло. Стамена одбрана домаћег састава је одолела свим искушењима, а у финишу меча, после контре, Милосављев је  могао да повећа вођство. Није био прецизан, што није умањило радост домаћих играча и навијача због новог успеха.

С. Р.  

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести