Косановић: Долазак репрезентативца Замбије реалност

НОВИ САД: Није тајна да Војводина жели да доведе нападача, који би, уједно, био компатибилан са високим и снажним Момчилом Мркаићем. Спортски директор Милан Косановић има у нотесу имена неколицине интересантних играча, а чини се да је долазак једног од њих потпуно известан.
Vossa1
Фото: Dnevnik.rs

Уз ограду да још увек не жели да се изјашњава о његовом имену, Косановић је додао да је то управо профил фудбалера какав је потребан.

Реч је о 22-годишњем нападачу репрезентације Замбије, која је наступала у четвртфиналу Купа афричких нација, где је доживела пораз од Марока, рекао је Косановић.

У питању је, додаје, занимљив играч се истакао на том такмичењу одличном реализацијом и процена је да би јако добро дошао екипи „Војводине“.

Брз је и покретљив, баш онакав каквог жели шеф струке Ненад Лалатовић, па чинимо све како би  потписао уговор с Војводином. Близу смо реализације и надам се да ћемо за неки дан имати конкретне новости за наше навијаче, најавио је Косановић.

До сада је у Вошу  једини стигао Вељко Симић, који је током припрема у Белеку наговестио да ће бити и те какво освежење.

Ако нападач из Замбије и не буде дошао, задовољни смо урађеним у овом прелазном року. На играчима  је задатак да у прва два кола наставка првенства покажу добру форму и покушају да добију дерби утакмице с ТСЦ-ом и Чукаричким. Верујем да ће у томе имати успеха, а још једно решење у шпицу само би додатно појачало конкуренцију у екипи, казао је Косановић.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести