Фудбалери Партизана: Заслужено смо прошли

БЕОГРАД: Држим се свог става, тренирам јако и чекам своју прилику и, као што је тренер рекао више пута, максимално је искористим. За мене ово није притисак, ја сам увек спреман, рекао је млади Марко Миловановић, стрелац јединог гола за Партизан против Анортозиса, којим су црно бели обезбедили такмичње у Европи и на пролеће.
с
Фото: Youtube Printscreen/Марко Миловановић

Он је додао је да није осетио притисак када је сазнао да ће заменити Рикарда у стартној постави:

„Није постојао притисак, био сам пресрећан јер за то живим-да добијем шансу и да је искористим. Сви су ми честитали! Ја бих гол одвојио са стране, више бих истакао борбу и жељу коју сам показао. Дао сам 110% себе, срећан сам због тога", додао је Миловановић.

Награда за напоран рад уследила у виду погодака против Новог Пазара, Дубочице, али и Анортозиса.

"Живим за то! Годину дана сам посветио за седам дана славе, годину дана вредно радим и тренирам, ово сам и чекао, закључио је 18 - годишњи нападач.“

Дефанзивац Синиша Саничанин, такође је био задовољан после пласмана у нокаут фазу Лиге Конференција:

„Изборили смо друго место, прошли смо даље и изборили европско пролеће, ако се не варам, седмо у историји. Ово је велика ствар за нас. Шеф нам је упутио само честитке, пресрећан је и он и ми сви заједно. Знали смо да ће утакмица бити тешка по овако незгодном терену, али имали смо свој циљ. Знали смо који нам резултат одговара, на то смо ишли. Наравно, ишли смо на победу, али знали смо и да нам ово одговара. Веома смо срећни што идемо даље", рекао је репрезентативац Босне и Херцеговине.

Капитен Партизана, Саша Здјелар је поносан због играча из Партизанове школе који су на мечу против Анортозиса добили шансу:

"Ово је највећа победа Партизана, јер смо имали четири играча од двадесет година на терену.То је нешто што Партизан гаји годинама и то је победа Партизанове школе“, казао је Саша Здјелар.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести