На програму „Распустилишта”: Креативност, графика и здрава храна

Овогодишња манифестација „Распустилиште”, намењена деци и школарцима, свакод дана до 28. августа у Новосадском дечјем културном центру, Радничка 20 органиузује креативни програм разноврсног садржаја у циљу „загревања” за предстојеће школске дане.
raspustiliste3
Фото: Dnevnik.rs

Школарце данас чекају три занимљиве радионице. У оквиру радионице „Моја папирна шума”, која ће трајати између 9.30 и 10.45 сати, малишанима ће се пружити могућност да развију прецизност, усмереност пажње и покрену машту као и креа­тивност.

Уметничка радионица под називом „Графика”, која ће трајати између 11 и 12.15, омогућиће деци да се упознају с графичким техникама прилагођеним њиховом узрасту. На радионици „Фудирање – моја здрава храна” од 12.15 до 13.30 деца ће научити на који начин је могуће остати фит у урбаној средини уз при­прему здраве летње посластице.

Радионице су организоване уз примену свих мера заштите, због чега је број учесника ограничен на десет. Пријаве су обавезне, а због великог интересовања за програме „Распустилишта”, моле се родитељи да дете које су пријавили на програм и доведу. У случају да то није могуће, требало би да јаве организатору да дете неће доћи, да би се могло примити следеће заинтересовано дете. Контакти за додатне информације и пријаве су број 066/8444-408 или имејл-адреса: office@nsdkc.rs.

С. Ш.

EUR/RSD 117.0614
Најновије вести