24СЕДАМ: НАЈОЗБИЉНИЈА ПРЕТЊА НАСИЉЕМ Опозиционари хоће физички да спрече одржавање избора и да Србију уведу у хаос!

Или ћемо ми ићи на изборе или их нећемо имати - казао је Мирослав Алексић.
miroslav aleksic YT
Фото: Youtube/N1

Лидер Ђиласове НАТО коалиције "Србија против насиља" Мирослав Алексић рекао је да власт није пристала да се сви локални избори одрже у истом дану.

- Ми желимо да изађемо на изборе, али власт је одабрала да на изборе иде без опозиције. Или ћемо ми ићи на изборе или их нећемо имати -  запретио је Мирослав Алексић на конференцији за новинаре одржане након колегијума о побољшању изборних услова са представницима власти.

Алексић је овом претећом изјавом потврдио да је намера ђиласоваца да физички спрече гласање, чиме врше озбиљна кривична дела и покушавају да Србију уведу у тоталну анархију и сукобе.

Представници владајуће већине нису прихватили само један од три услова опозиције, јер је противуставан,а остала два су прихваћена.Противуставан ултимативни захтев опозиције био је да београдски и избори на локалу буду одржани на исти дан. Колегујиму су се одазвали представници свих владајућих посланичких групе: СНС, СПС, СДПС, ЈС, ПУПС, СВМ, као и опозиционе листе "Србија против насиља" и коалиције НАДА.

24sedam

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести