„БИЛА ЈЕ ОВО ТЕШКА И ТУЖНА НЕДЕЉА ЗА СВЕ НАС...“ Вучић: Цела Србија је на тренутак СТАЛА пред несхватљивим злочином, УБИСТВОМ МАЛЕ ДАНКЕ Хвала полицији на огромном труду (ВИДЕО)

Председник Србије Александар Вучић, који је вечерас допутовао у Париз где ће се сутра састати с француским колегом Емануелом Макроном, на свом се Инстаграм профилу осврнуо на претходну недељу.
v
Фото: Ilustracija/Youtube Printscreen/Tanjug

Била је ово тешка и тужна недеља за све нас који смо стрепели и надали се добрим вестима о малој Данки. Цела Србија је на тренутак стала пред овим несхватљивим злочином. Хвала полицији на огромном труду. Речи утехе овде нема, само чврсто обећање да ћемо учинити све да још више грлимо и штитимо нашу децу, нашу будућност, поручио је Вучић.

Дани пред нама пуни су великих и нелаких изазова који захтевају јединство и још јачу заједничку борбу на решавању задатака, суштински важних за опстанак земље и грађана. Мораћемо да радимо још више, да разговарамо са свима и да се јаче него икада боримо за Србију, наше националне интересе и наш народ, навео је српски председник.

 

Ја ту борбу настављам већ у понедељак, најважнијим до сада, стратешким разговорима са председником Француске. У наредним данима, разговараћу и са другим европским и светским лидерима и представницима чланица УН, јер мој посао, циљ и понос су да се, увек и под каквим год околностима, борим за једину отаџбину коју имамо, нашу Србију, навео је Вучић.

EUR/RSD 117.1207
Најновије вести