Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић реаговао на срамна писања таблоида: Србија иде напред још јаче и боље са најбољим председником и најбољим премијером

Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић реаговао је на срамне оптужбе на рачун Милоша Вучевића и у свом саопштењу истакао да таблоиди настављају да сервирају фантазмогорије.
Милош Вучевић
Фото: Printscreen Instagram milosvucevic/milandjuric_gradonacelnik/Ilustracija

"Ђики је опет мало нервозан па је преко Шолакових и својих таблоида наставио оркестрирану кампању против оних које никада не може да победи - Српске напредне странке. То је једино што му је преостало, пошто на изборима нема шансе јер га грађани неће. Зато и лаже, напада, фалсификује .. Само није јасно ко су извори који му откривају те лажне сензације? Можда “познати” марксиста Бора Солунац, доказани лажов и лопов. Па у Новом Саду њега не зна нико од његових комшија, али зато цео Нови Сад зна да је махер за крађе и махинације. Трпање народних пара у сопствене џепове му најбоље иде. Ево само један пример. У време Боре Солунца цена квадрата за изградњу Булевара Европе била 2.800 евра, а док је градоначелник био Милош Вучевић чак дупло мање - 1.400 евра. То је разлика између нас и њих", навео је Ђурић.

Каже да је то је "разлика између нас који се боримо за Нови Сад и њих који су се борили само за личне интересе".

"Чак постоји и судска пресуда која потврђује да је, у време када је Бора Солунац био директор Завода за изградњу града, први пут у историји инвеститору плаћено авансно. То је четири милиона евра које је Бора Солунац исплатио Боровици за посао који никада није урађен. И зар сад треба да нам такви, попут осуђеног лопова, говоре о поштењу? И да такви по блату развлаче поштене и најбоље међу нама, људе попут Милоша Вучевића који је направио историјске резултате у Новом Саду? Јасно зашто су толико нервозни и несрећни, и Ђики и цела његова екипа, и Шолакови и његови медији. Они не могу да се опораве од изборног пораза. Нису успели да лажирају изборне резултате, није им прошло пљување сопственог народа и државе, па су наставили да “сервирају” сопствене фантазмогорије у својим прљавим таблоидима. Џабе им све. Неће нас ни зауставити, нити успорити! Србија иде напред још јаче и боље. Са најбољим председником и најбољим премијером", стоји на Инстаграм профилу првог човека Града.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести