ЛАЖНИМ ОПТУЖБАМА ЂИЛАСОВИ ПУЛЕНИ НАС НЕЋЕ ЗАУСТАВИТИ ДА РАЗВИЈАМО НОВИ САД Јелена Маринковић Радомировић поручила опозицији

Поводом лажних оптужби на рачун Српске напредне странке и градоналелника Новог Сада Милана Ђурића, саопштењем се огласила чланица Главног одбора СНС Јелена Маринковић Радомировић.
1
Фото: Instagram/jelenamarinkovicradomirovic

"Ђиласови пулени и даље настaвљају да лажно оптужују чланове Српске напредне странке и градоначелника Новог Сада Милана Ђурића, како би сакрили истину коју зна сваки грађанин, да су они гомила насилника и силеџија. Свима познат по инцидентима и бројним манипулацијама, Јанко Веселиновић, у жељи да добије мaло славе, себе лажно представља као жртву, али народ добро зна и њега и остале Ђиласове насилнике само по криминалу и корупцији", додала је Маринковић Радомировић.

Она се пита да ли су то они исти србомрзци  који би све нас у концентрационе логоре само зато што нисмо као они . "Позивам господина Веселиновића да каже истину грађанима, а не да лаже и обмањује јавност,  јер физичко насиље је једино што присталице Ђиласове организације константно спроводе", наводи председица Скупштине Града.

"Поручујем Ђиласу и његовим пајташима да нас неће зауставити у намери да развијамо Нови Сад за добробит свих наших грађана, да ћемо се борити за слободну и пристојну Србију, јер Србија не сме да стане, истакла је Јелена Маринковић Радомировић.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести