Кандидат на изборима за МЗ учествовао у нападу на Владичански двор

Димитрије Николић, који се кандидовао на изборима у Месној заједници Прва војвођанска бригада, сумњичи се да је један је од главних актера прошлогодишњег нападу на Владичански двор.
2
Фото: screenshot

Како сазнаје Нсуживо, Николић је на врхунцу харанге, коју су поједини медији водили против Српске православне цркве, под окриљем ноћи, са још неколико особа упао на градилише и у двориште Владичанског двора. Напад се догодио у ноћи између 8. и 9. октобра. А интервенисала је и полиција.

Грађани у МЗ Прва војвођанска бригада шокирани су чињеницом да међу кандидатима има и особа које се крију иза наводне концептуалне политике а које су учествовале у нападима на Српску православну цркву.

– Каква је то концептуална политика? Нападати верске објекте. То је скаредно. Нови Сад је мултикултурална и мултиконфенсионална заједница. Да ли то значи да би сутра нападали и Синагогу? Или Катедралу? Или су само ограничени на објекте Српске правосавне цркве. Је ли то њихов програм за месне заједнице? – пита се једна Новосађанка која живи у центру града, пише НСуживо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

 

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести