Лутовац: Дачић додатно загађује политичку атмосферу у Србији

БЕОГРАД: Председник Демократске странке Зоран Лутовац на свом је Твитер налогу коментарисао последње изјаве Ивице Дачића уз оцену да њима додатно загађује политицку атмосферу у Србији "испитујући лојалност и чистоту крвних зрнаца грађана Србије".
Lutovac Zoran/Tanjug
Фото: Tanjug

"Дачићеве прозивке враћају речник 90-тих, оне су извучене из најмрачнијих кутака подрума мрачне прошлости", навео је Лутовац на свом профилу на Твитеру.

Он је лидеру социјалиста поручио да уместо што провоцира грађане и тражи од њих да се јавно изјашњавају било боље да се он изјасни о томе што грашани јнегове политичке партнере окривљују за многобројне афере.

Лутовац сматра и да Дачић ради исто што и Вучић, а то је да упорно покушавају да деле грађане на "нас и њих", чиме, како оцењује, раде против интереса и грађана Србије и Црне Горе.

Министар спољних послова Ивица Дачић данас је гостујући на јавном сервису позвао црногорски режим да разговара са својим грађанима о спорном Закону о верским слободама, а Црногорце који живе у Србији да се изјасне о овом питању, уз опаску да је "велико питање да ли и даље треба да имају српско држављанство".

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести