АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ ПОРУЧИО На седници Председништва СНС о београдским изборима и новој влади

БЕОГРАД: Председник Србије и члан Председништва СНС Александар Вучић рекао је да су данас на седници Председништва странке разговарали о београдским изборима, а да је било речи и о будућој влади.
vucic yt
Фото: Youtube Printscreen

"Разговарали смо и о саставу владе, али мораћете да питате после њих. Седница још увек траје", рекао је Вучић новинарима када је напуштао састанак функционера СНС. Он је напоменуо да ће сутра или прекосутра, када су у питању београдски избори, имати активности у вези са прикупљањем потписа и око формирања коалиције. Додао је да ће се данас након седнице Председништва СНС новинарима неко обратити.

(Танјуг)

Почела седница Председништва Српске напредне странке

​​​​​​У седишту Српске напредне странке у Београду данас око 16.00 часова почела је седница Председништва странке којој присуствује члан Председништва СНС и председник Србије Александар Вучић.

Међу првима су стигли председник странке СНС Милош Вучевић, чланови Председништва Никола Селаковић, Јоргованка Табаковић, потпредседник Главног одбора Владимир Орлић.

Поред осталих чланова Председништва, састанку присуствују и потпредседница Главног одбора СНС Ана Брнабић, кандидат СНС за градоначелника Београда и потпредседник Главног одбора Александар Шапић, потпредседници Главног одбора Ирена Вујовић, Синиша Мали, Невена Ђурић, као и председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић.

После седнице предвиђене су и изјаве за медије.

(Телеграф.рс/Танјjуг)

 

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести