ПОЛИТИЧКИ АКТИВИСТА ИЛИ ПОЉОПРИВРЕДНИК? Ракринкан КОЛОВОЂА ПРОТЕСТА Милета Сланкаменац из Госпођинаца

Милета Сланкаменац из села Госпођинци код Жабља, који се на телевизији Н1 представљао као пољопривредник, заправо је запослен у Градској управи Нови Сад.
m
Фото: Printscreen

Ову информацију је, алудирајући на Сланкаменца, на свом Фејсбук налогу открио Ђорђе Грујић из "Асоцијације 2022".

Он је, такође, позвао председника Србије Александра Вучића да ухапси све организторе протеста, који манипулишу незадовољним пољопривредницима. Грујић је такође навео да је у питању човек који има политички залеђину.

Иначе, Милета Сланкаменац тврди да је јуче наводно имао непријатности и да су му после претњи које је добио помогле комшије. Међутим, оно што се доводи у питање јесте зашто се он у прилогу на телевизији Н1 представља као пољопривредник, а запослен је у Градској управи Нови Сад. Остаје отворено питање - ко би и зашто уопште претио човеку који ради у јавном сектору?

Да је у питању политички активиста који је у сталној комуникацији са представницима прозападне опозиције, а не попљопривредник - јер и не обрађује земљу, познато је одавно, а ово су потврдили и пољопривредници.

Фото: Printscreen/Društvene mreže

- Он је политички активиста, манипулатор који је је у сталној комуникацији не са локалним представницима опозиције, већ са онима из Београда, пре свега са послаником ДС Срђаном Миливојевићем. Он је запослен о новосадском предузећу ЗИГ. То није тајна. Ми то знамо и ово је само још један покушај да нас поштене попљопривреднике, који тешком муком зарађујемо, изманипулишу подмећући нам људе као што је Сланкаменац - испричали су пољопривредници, још када је у мају ове године исти Слакаменац покушао да на префидан начин, представљајући се као човек из народа, дестабилише Србију.

Сланкаменцу, који је један од оснивача "Иницијативе за опстанак пољопривредника Србије", како су рекли пољопривредници, ни тада није био циљ да ради на побољшању свог положаја, већ да инструисан опозиционим политичким представницима, који су данима користили трагичне догађаје и спроводили насиље, у све увуче и пољопривреднике.

Информер

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести