САЗНАЈЕМО Лидер сепаратистичке странке АПВ Александар Јовановић, звани Садам, изазвао пожар на игралишту у Новом Саду пуном деце, укључујући и његову!?

Како сазнајемо из добро обавештених извора, изгледа да међу новосадским опозиционарима имамо и пиромане! 
Јовановић
Фото: Screenshot Instagram nsuzivo.rs/YouTube kanal9tvns/Ilustracija

Наиме, 30. марта је на дечијем игралишту на новосадском Лиману букнуо пожар! И то тако што је неко дошао на идеју да пали лишче, грање и дрвеће које улепшава ово место на ком се радо окупљају деца.

Према информацијама којима располажемо, реч је о Александру Јовановићу званом Садам, некада високом функционеру Чанкове Лиге социјалдемократа Војводине, а сада лидеру мале сепаратистичке странке АПВ. 

Фото: Screenshot Instagram nsuzivo.rs

Наиме, Садам је на игралишту, на ком су у том моменту била и његова деца, одједном дошао на идеју да угрози сигурност свих присутних, тако што би помоћу унапред већ припремљених материјала, изазвао пожар који је могао да повреди новосадску децу, а свакако је већ изазвао велику материјалну штету. 

Фото: Printscreen

Да ли је могуће да ће и ово недело проћи некажњено? Да ли су новосадски опозиционари потпуно скренули са памећу? Да ли ми то у новосадској опозицији имамо само изгреднике, насилнике и пиромане? 

Дошло је време да се сви озбиљно запитамо.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести