ВУЧИЋ О КАМПАЊИ БРУТАЛНИМ УВРЕДАМА: Напади на моју породицу су напади и на сваку српску породицу

БЕОГРАД:  Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је предизборна кампања почела бруталним увредама и нападима на његову породицу и истакао да су то напади и на сваку српску породицу.
2
Фото: instagram/ buducnostsrbijeav

"Поштовани грађани, када сам расписао изборе, замолио сам и захтевао од политичких актера да учествују у фер утакмици. Да се надмећу својим програмима, плановима, циљевима за будућност наше земље. Жалосно, али  кампања је кренула бруталним увредама, нападима, онаквим какве нисмо видели много година, можда чак и деценијама. И не само у нашој земљи, већ и на ширем простору", рекао је Вучић, у присуству свог оца Анђелка, у видео поруци објављеној на инстаграму.

Председник је додао да је потребно на многе од тих ствари одговорити.

"Одговараћемо резултатима рада, одговараћемо оним што ћемо тада учинити у будућности, као и бољитком грађана Србије. Али, они политичари који су преко својих медија синоћ покушали да нападну породицу Вучић, нису напали само нашу породицу, нису напали моју мајку, супругу мог оца, као и мог оца и мене, они су напали сваку српску породицу у Србији. Они желе уништење наших породица", нагласио је Вучић.

Додао је да они желе уништење наше земље баш онако како су је уништавали од 2000. до 2012. године.

"Написали за оне који не знају да сам демантовао да је извесни господин Фахри Муслију мој отац, желећи да кажу да у ствари он то јесте. Ја сам поносан на свог оца и много је бољи од мене и много сам тога од њега научио. И на своју мајку, знам колико је поштена, часна и одана била и њему и породици и држави. И још једно да вам кажем - мој отац је Анђелко, ја га волим бескрајно и сачуваћемо све породице у Србији и сачуваћемо Србију од вас, неодговорних, од вас прогонитеља, од вас који бисте да срушите све  што је ова земља направила", поручио је Вучић у објави.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести