ДНЕВНИКОВ ТУРНИР Бесплатно учешће за више екипа

Традиционални, 57. Дневников турнир у малом фудбалу, одржаће се од 18. децембра ове, до 16. јануара 2022. године у две сале - на Спенсу и на Сланој бари.
dnevnikov turnir
Фото: Dnevnik.rs

Најстарији дневни лист у Покрајини реализацију једног од најпрестижнијих турнира у држави препустио је Агенцији за организацију спортских манифестација “М тим спорт”, која је показала спремност да Дневников турнир засија старим сјајем.

Допринос популаризацији Дневниковог турнира лепим гестом дао је и Фудбалски савез Војводине. Наиме, Извршни одбор ФС Војводине одлучио је да финансијски помогне у организацији турнира. ФСВ је, уз то, за све сениорске екипе из Српске лиге - Војводина и војвођанских фудбалских лига обезбедио бесплатно учешће, плаћањем котизације за турнир.

Од такмичења се пуно очекује, посебно када се зна да турнир није организован у две претходне године. За сада, одазив екипа је на задовољавајућем нивоу и такмичиће се играчи свих узрасних категорија, а то су сениори, кадети, пионири, петлићи и ветерани.

Пријаве за учешће примаће се до 12. децембра. Играће се током четири викенда. Прве утакмице прелиминарне фазе биће на програму 18. и 19. децембра, четвртфинала су предвиђена за 8. и 9. јануар 2022. године. Седам дана касније, на програму су полуфинала и финале.

Котизација за сениоре износи 8.000, а за све остале категорије 6.000 динара. Пријава за учешће може да се уплати радним данима од 9 до 14 часова, такође у канцеларији Агенције “М теам спорт”, или на жиро рачун 160-384855-05. Додатне информације и пријаве могуће је добити и путем телефона 062/582-023 (Веселин Вилотијевић), или мејла: dnevnikovturnir@gmail.com, Инстаграма (Дневников турнир) и Фејсбука (Дневников турнир).

A. M.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести