БОГДАНОВИЋ О ДЕРБИЈУ, НИСУ СЛУЧАЈНО ДЕЛЕГИРАНИ: "Судија је покварен – Партизан оштећен, био је фаул у 90, то је НЕЗАПАМЋЕНО" (Видео)

Бивши играч сада фудбалски коментатор Раде Богдановић био је гост ТВ Прва, где је причао о 173. "вечитом" дербију.
Youtube Printscreen/Arena Sport TV
Фото: Youtube Printscreen/Arena Sport TV

Највећом утакмицом српског фудбала отворен је плеј-оф Суперлиге, а Црвена звезда на свом стадиону после преокрета победила Партизан.

Много буре дигло се после меча, Партизан је највио да неће играти Куп, јер је био незадовољан суђењем Павла Илића, истичући да их је оштетио у дуелу одиграном у суботу.

Црно-бели су до 90. минута имали предност од 2:1, а онда одлучено да се игра 15 минута надоканде, а у том периоду Звезда је дала два гола.

Фото: Youtube Printscreen/Arena Sport TV

Посебно се говорио о голу Шерифа Нидајеа, који је постигао после дуела са Марковићем.

"Звезда је бољи тим од Партизана, први пенал је био. Преломни тренутак је био у 90. минуту када је продужена утакмица 15. минута. Незапамћено, али 15 минута код 1:2... Да је бар навучено 10. Човек је најпоквареније створење на кугли земаљској, а овај судија је показао да је покварен. Он је млад, али покварен. Оно је био фаул, играо сам шпица, знам шта се свира. Код Звездиног другог гола човек поквари све", рекао је Раде Бодгдановић за ТВ Прва.

Упитан је зашто ВАР није реаговао другачије, ако је био фаул.

"ВАР не сме да реагује, нису они случајно делигирани", рекао је Богдановић.

Фото: Youtube Printscreen/Arena Sport TV

Звезду и Партизан у среду од 19 сати чека нови дерби у полуфиналу Купа Србије.

"Биће тотално другачија утакмица. Да ли ће Партизан моћи да се дигне. Чињеница је да му је направљена неправда у 90 минуту. Биће затворена утакмица, јер је трофеј у питању. Два последња дербија су била на добром нивоу, очекујем у среду да Звезда назове ФСС да делегира Павла Илића и да покажу позицију моћи",  рекао је Богдановић.

Dnevnik.rs/B92

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести