ФСС: Подршка Сантрачу, Србија на Златановом опроштају

Извршни одбор Фудбалског савеза Србије максимално је стао из Дејана Сантрача и Судијске комисије.
1
Фото: ФСС

Истовремено, „иступ у медијима Фудбалског клуба Нови Пазар оцењен је неприхватљивим и тендециозним“.

На 11. седници фудбалске владе донето је и неколико битних одлука.

„Чланови ИО су на почетку седнице још једном поздравили одлуку УЕФА да се следећи Конгрес европске куће фудбала одржи по први пут у Београду, 3. априла 2025. године.

Донета је одлука о продужењу уговора селектору женске репрезентације до 17 година, Александру Петровићу, а да се за координатора инструкторске службе именује члан младе репрезентације која је 2004. године освојила сребро на Европском првенству – Бојан Незири.

Чланови ИО прихватили су извештај Пројектног тима о припреми Стратегије ФСС за период 2024-2028, као и информацију о покретању ‘ФСС-Ливе’ апликације, прве таквог типа на нашем тржишту.

Такође, чланови Извршног одбора информисани су о програму припрема за ЕУРО 2024. и уједно верификовали уговоре за одигравање пријатељских утакмица против Русије (21. марта), Кипра (25. марта), Аустрије (4. јуна) и Шведске (8. јуна).

Фудбалски савез Србије ће инкасирати значајна средства од прихода са сва четири меча, а посебно нам импонује чињеница да ће се на утакмици у Стокхолму од активног играња опростити звезда европског и светског фудбала Златан Ибрахимовић“, саопштено је на сајту ФСС.

Седницом у Старој Пазови председавао је Драган Џајић. На седници је усвојена одлука о новом грбу и бојама државног тима.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести