Хоће ли Манчестер јунајтед Атлетику отети Гризмана?

МАНЧЕСТЕР: Челници Манчестер јунајтеда понудили су 60 милиона мадридском Атлетику за француског фудбалског репрезентативца Антоана Гризмана, преносе британски медији.
2
Фото: AP Photo/Manu Fernandez

Гризман (31) је поникао у Сосиједаду, а онда је 2014. до 2019. играо за Атлетико. Он је потом прешао у Барселону, која га је прошле године послала на позајмицу у Атлетико.                 

Мадридски клуб и Барселона су се пре неколико месеци договорили да Каталонци добију 20 милиона евра обештећења за француског фудбалера, који је потписао уговор до 30. јуна 2026. године.

Гризман је заблистао на Светском првенству у Катару, пошто је са француском репрезентацијом освојио титулу вицешампиона света. Француска је у финалу СП поражена од Аргентине после бољег извођења пенала.

Британски медији истичу да руководство Манчестер јунајтеда још трага за нападачем, који би требало да замени Кристијана Роналда. Португалац је напустио клуб са "Олд трафорда" уочи СП у Катару.

Челници енглеског клуба су били заинтересовани за неколико фудбалера, али су се одлучили за Француза, који може да игра на више позиција у тиму.

Челници Атлетика добили су понуду од 60 милиона евра за Гризмана. Руководство шпанског клуба разматра понуду за француског фудбалера, који би могао већ за неколико недеља пресели у Манчестер.

Танјуг

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести