НА МАРАКАНИ БИЛО РУЖНИХ СЦЕНА Навијач Црне Горе показивао албанског орла и претио из кавеза

Неколико ружних сцена виђено је на Маракани током меча Србије и Црне Горе, током утакмице ових репрезентација у квалификацијама за Европско првенство.
s
Фото: Youtube printscreen/ilustracija/ RTS Sport

Један редар је током другог полувремена отео заставу навијачима Црне Горе , након чега је настао општи хаос, после којег су виђене и непримерене провокације.

Једна навијачица је у киопу имала обележја Хрватске, и то си9мболима који величају усташе и Олују, а један навијач је имао можда и гору провокацију за српске навијаче.

Наиме, након што је Црногорцима пала застава, они су потпуно подивљали, почели су да гађају полицију и ломе столице, а неки су желели и да се пробију до навијача Србије, али су полицајци реаговали брзо.

Ситуација се није смиривала, све док полиција навијачима Црне Горе није вратила заставу до краја меча, а у тим моментима један од навијача је провоцирао српске навијаче показивањем симбола албанског орла.

Нешто слично урадили су Ђердан Шаћири и Гранит Џака још на Светском првенству у Русији 2018. године, када су дали голове Србији.

Сада је овај навијач у неколико наврата показао прекрштене руке и симболизирао албанског орла, након чега је више пута показао средњи прст и гестикулирао неким навијачима да дођу ако смеју.

Занимљиво је да је то радио неколико секунди и да нико из копа Црногораца није реаговао.

(Телеграф. рс)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести