Николић: Показаћемо да смо квалитетнији од Партизана

БЕОГРАД: Фудбалер Црвене звезде Вељко Николић сматра да су црвено-бели квалитетнији тим од Партизана и да ће то доказати у недељу у вечитом дербију на стадиону "Рајко Митић".
1
Фото: Youtube Printscreen

"Очекујем пуну Маракану и што више наших навијача, који це нам као и до сада бити 12. играч. Они могу да нас воде до победе. Што се утакмице тиче, биће борбено, са много дуела и трчања, али ако наставимо са оним што смо започели и све са тренинга пренесемо на терен, мислим да ћемо остварити жељени резултат. Сматрам да смо квалитетнији од Партизана и да ћемо то и показати у недељу", рекао је Николић за клупски сајт.

Млади везни играч истакао је да има велику жељу да заигра на 162. вечитом дербију.

"Наравно да имам жељу да играм вечити дерби, али још увек не знам да ли цу почети меч. Без обзира на то да ли стартовао или ушао са клупе, приступ ће ми бити исти. Пружићу свој максимум на терену и бићу у функцији тима. Верујем у себе, али најважније је да остваримо позитиван резултат и обрадујемо наше навијаче", рекао је Николић и додао да је задовољан својим партијама у прва три меца у другом делу сезону.

Меч 24. кола Суперлиге између Црвене звезде и Партизана игра се у недељу од 18 сати на стадиону "Рајко Митић".

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести