ПОКРАЈИНСКИ ДЕРБИ: Војводина - Спартак 0:0 (УЖИВО)

На "Карађорђу" су Војводина и Спартак одиграли без голова, 0:0, у покрајиснком дербију у оквиру 22. кола Суперлиге Србије.
1
Фото: Dnevnik.rs

Крај утакмице

94. минут. Јовановић је промашио победу за Војводину. Јунак утакмице постао је голман Спартака, који је фантастичномк одбраном сачувао гол.

76. минут: Прва прилика за Спартак на утакмици. Шутирао је Тодорски, али је лопта отишла тик поред гола.

74. минут. Радуловић је преварио одбрану Спартака и шутирао, али је лопта завршила тик поред стативе.

69. минут: Још једна прилика за Војводину, овога пута шутирао је Зукић, а лопта је прошла тик поред стативе, тако да и даље нема промене резултата у Новом Саду.

66. минут: Радуловић је шутирао из слободног ударца, али је Вулић био на месту, лопта се затим одбила до Вукановића, али ни он није успео да савлада голмана Спартака.

62. минут: Војводина и даље има иницијативу, али никако не успева да сломи отпор Спартака.

Крај првог полувремена

43. минут. После петог корнера за Војводину створила се гужва пред голом Спартака, Вукановић је покушао, али је био непрецизан.

39. минут: Војводина притиска у финишу првог полувремена. Сада је у прилици био Зукић, али је главом шутирао поред гола.

36. минут: Војводина је затресла мрежу, али је гол поништен због офсајда. Прво је Сери шутирао, али је голман Спартака Вулић одбранио, а онда се лопта одбила до Милосављевића који ју је спремио иза леђа Вулића. Но, после интервенције из ВАР собе, гол је поништен због офсајда у којем се нашао Милосављевић.

33. минут: Најлепша прилика на утакици и то за Војводину. Вукановић је грудима спустио лопту за Лазаревића, али је његов шут зауставио голман Спартака.

27. минут: Војводина боље и конкретније игра од прилика у 20. минуту него Спартак. Поново су Новосађани имали шансу да промене резултат. После слободног ударца Лазаревић је упутио центаршут у шеснаестерац, лопту је закачио Црномарковић, али је шутирао преко гола.

20. минут: Две изгледне прилике за Војводину у једном минуту. Прво је у прилици био Зукић, а онда је тридесетак секунди касније лопта стигла до Радуловића, али ју је он шутнуо преко гола.

Почела је утакмица

Сусрети Војводине и Спартака увек су у фокусу интересовања навијача двају клубова, без обзира на њихов положај на табели. Традиција и ривалство, установљено још у прошлом веку, у међувремену неговано до статуса дербија двеју екипа, достигло је ниво императива који одређује место у хијерархији не само војвођанског већ и републичког нивоа.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести