РОЂЕНДАНСКИ ДАР ТРЕНЕРУ: Младост ГАТ начинила први корак у бегу с дна

Захваљујући много бољој игри у другом полувремену утакмице са Слободом у Ужицу, фудбалери Младости ГАТ у маниру победника отворили су пролећни део сезоне.
fudbal
Фото: Душан Бајић прославља победу над Ужичанима Фото: ФК Младост ГАТ

Головима искусног Миљана Вукадиновића и младог Драгана Кокановића, славили су с 2:0, потврђујући тако размишљања новосадских поклоника фудбала да, упркос великом заостатку на табели, имају тим способан да избори опстанак у Првој лиги.

– Нисмо отворили сусрет у складу с принципима игре на којима инсистирамо – искрен је тренер "гатоваца" Душан Бајић, којем су играчи тријумфом честитали 46. рођендан. - Због тога у првих 45 минута нисмо били сугестивни, иако је и тада Вукадиновић имао добру прилику за гол. У наставку, међутим, успели смо да се наметнемо на терену, постигнемо два, а могли смо и још један погодак. Читава екипа деловала је пуно боље, баш у складу с реномеом који момци имају, а и млади Кокановић је, асистенцијом и поготком, доказао квалитет.

Већ у суботу пред тимом Младости ГАТ је нови дерби доњег дома табеле, јер им у госте стиже Металац из Горњег Милановца.

– Окренути смо тој утакмици и потрудићемо се да је максимално припремимо. Уколико бисмо успели и у њој да узмемо сва три бода, бићемо сасвим близу месту које обезбеђује прволигашки статус. Верујем да ће и публика на ГАТ арени стати уз нас, да ће гледаоци да дођу у великом броју, а од играча очекујем максимални приступ сусрету. Идемо даље ка циљу који смо зацртали – додао је Бајић.

А. Предојевић

Standings provided by Sofascore
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести