Саша Ђани Ћурчић тим менаџер Кабела

Са припремама за наредну сезону почео је нови прволигаш Кабел.
Saša Đani Ćurčić/Jutjub
Фото: Youtube Printscreen

Екипа са новосадског Штранда је за две сезоне, под агилним руководством, на челу са председником Милошем Никачевим и директором Слободаном Милутиновићем, прескочила два ранга, а и након 20 година освојила Куп Србије на територији  града Новог Сада. Поводом ових успеха градоначелник Новог Сада Милош Вучевић примио је руководство и играче Кабела, честитао им на постигнутим резултатима и обећао подршку и помоћ око решавања имовинско правних односа стадионом, након чега би се приступило његовом уређењу.

Под будним оком стратега Зорана Васиљевића са тренинзима почео је део екипе који је понео највећи терет прошле сезоне, на челу са голманом Вукашином Пилиповићем, Стефаном Петровићем, Луком Миљевићем, Владимиром, Георгијем и Страхињом Илићем, Зораном Караћем, Предрагом Владићем...


На истим таласним дужинама

Током трке за бодове  многим љубитељима фудбала запало је за око присуство утакмицама крај Штранда прослављеног репрезентативца Саше Ђанија Ћурчића.

-  Брзо смо се нашли на истим таласним дужинама и договорили сарадњу. Искуством и знањем помоћи ће  у настојањима да  стручни рад подигнемо на још виши ниво. Ћурчић има одрешене руке у довођењу појачања, стручном раду све у настојању да спремни дочекамо такмичење у Првој лиги – задовољан је директор Слободан Милутиновић.


- Кренули смо са тренинзима пре два дана, на окупу су остали играчи који су допринели да се Кабел нађе у жижи фудбалске јавности пласманом у Прву лигу. За сада је од новајлија са нама Немања Којчић (Хајдук) и неколико младих играча на проби. Очекујемо у најскорије време да нам Војводина  уступи неколико играча и  да са Пролетером направимо неку врсту договора. За сада је известан повратак Ђорђа Пантелића – казао је Васиљевић.

Било је након великог успеха доста одлазака.

- Руководство је након завршетка сезоне заједно са стручним штабом, који је појачан истакнутим интернационалцем Сашом Ђанијем Ћурчићем, који је добио функцију тим менаyера, обавило разговоре са играчима и некима се захвалило на доприносу остварења резултата. И у стручном штаба биће нових људи, а све ингеренције су у рукама управе и тим менаџера Ћурчића. Од екипе се очекује висок пласман и у новом рангу и зато морамо јако добро да се припремимо – поручио је   Васиљевић.        

М. Поповић

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести