СЛ: Звезда чека Нишлије, Партизан поново у Сурдулици

БЕОГРАД: После победа над литванским представницима у Европи (Судува, Тракаи), фудбалери Црвене звезде и Партизана настављају такмичење у Суперлиги против нишког Радничког у Београду, односно у Сурдулици против врањанског Динама.
Superliga Srbije sezona 2 2018/19
Фото: Dnevnik.rs

Актуелни шампион Црвена звезда у дербију 2. кола домаћег првенства чека Раднички, који се враћа са далеког путовања из Тел Авива где је поражен од Макабија (2:0), са жељом да настави серију тријумфа и направи добру увертиру пред реванш у Маријампољу у борби за Лигу шампиона.

Исти дан и у истом термину, у недељу од 19 сати, Партизан другу рунду у низу иде у Сурдулицу, сада против дебитанта у лиги Динама који нема услове да буде домаћин на свом терену у Врању.

Црно-бели су прошлог викенда изгубили на истом месту од Радника и сада намеравају да се искупе и упишу прве бодове у Суперлиги.
Од осталих дуела издваја се гостовање Војводине у Земуну, Спартак после изненађујуће победе над Спартом (2:0) иде у Паланку на локални дерби против Бачке, а Рад на Бањици дочекује Чукарички.

Распоред 2. кола, субота Земун - Војводина (17 сати), Мачва - Напредак (19), Младост Лучани - Радник (19), Пролетер Нови Сад - Вождовац (19), Рад - Чукарички (19). Недеља: Бачка - Спартак Суботица (17), Црвена звезда - Раднички (19) и Динамо - Партизан (19).

Табела: Црвена звезда 3 бода, Раднички 3, Напредак 3, Радник 3, Спартак 3, Вождовац 3, Младост 1, Војводина 1, Земун 1, Чукарички 1, Мачва 0, Бачка 0, Партизан 0, Рад 0, Пролетер 0, Динамо 0.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести