СМЕНА НА КЛУПИ ФК МЛАДОСТ ГАТ Перишић уместо Бајића

Оно о чему се у фудбалској јавности Новог Сада данима шушкало, добило је пре две вечери потврду.
ФК Младост ГАТ/Драган Перишић је прихватио прави изазов
Фото: ФК Младост ГАТ/Драган Перишић је прихватио прави изазов

Душан Бајић, наиме, није више шеф стручног штаба Младости ГАТ, с њим су клуб напустили и његови помоћници, а на њихово место управа клуба поставила је нови стручни штаб, на челу с Драганом Перишићем (44). Овај стручњак ће у финишу првенства покушати да спаси Новосађана од испадања из Прве лиге Србије, а колико је тежак посао пред њим, најбоље сведочи податак да екипа из Српске Атине има шест бодова мање од првог тима који је у зони безбедности.

Перишић је до сада водио екипе Радничког из Пирота, њеног имењака из Сремске Митровице, Железничара из Панчева, Радника и крушевачког Напретка. На новом послу, помагаће му Стефан Царевић и Никола Стојановић, а уговор с „гатовцима“ потписали су до краја сезоне.


Четврти тренер у сезони

Младост ГАТ је тим који је, ево, поставио и четвртог стручњака на чело тима у овој сезони. Драган Перишић је стигао после Немање Кртолице, којег је наследио Бранко Жигић, а уместо њега екипу је преузео Душан Бајић. Ниједан од поменутих тренера није успео да Новосађанима донесе више од борбе за опстанак, па се навијачи „гатоваца“ надају да би у томе могао да успе управо Перишић.


Нови стручни штаб дебитоваће на клупи Младости ГАТ у среду, у утакмици у којој њихов тим дочекује лидера на табели, састав ОФК Београда.

До краја основног дела првенства остала су још три кола, потом ће уследити и плеј-аут, па је још 30 бодова у оптицају, што отвара могућност капитену Новосађана Александру Танасину и његовим саиграчима да, ипак, уплове у луку спаса.

Улаз на трибине ГАТ арене до краја сезоне је слободан, а сутрашња утакмица почиње у 16 часова.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести