ШТА ЈЕ НОВИ-СТАРИ ТРЕНЕР ЗВЕЗДЕ МИЛОЈЕВИЋ ОБЕЋАО Да ли ће вратити Милана Борјана?

БЕОГРАД: Када сам одлазио знао сам да је само тренутно. Позив је стигао и није било размишљања. Добро ме знате, неко сам ко верује у рад и незахвално је обећавати, али урадићу све што је до мог тима и мене да наставимо путем којим смо кренули пре неколико година, рекао је нови-стари тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић.
s
Фото: FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ/bs

Он је заменио донедавног тренера Барака Бахара, а потписао је уговор на две и по године.

„Звезда је на добром путу, јавност је навикла на висок ниво, импозатно је шта је све радила последњих година и потребно је држати континуитет, додао је Милојевић. "Има ствари које ћемо пробати да задржимо. Не смемо да кажемо да Бахар није радио како треба, велики бенефит су млади играчи који су добили шансу у Лиги шампиона и ту лежи потенцијал, треба им давати шансу", навео је Милојевић.

"Можда је питање колико ће бити теже? Знате какав сам човек, нема обећања, гаранција, осим што обећавам да ћемо дати све од себе", рекао је Милојевић одговарајући на питање о првом и садашњем мандату у Звезди и додао да ће се од понедељка детаљније бавити тимом и кадровским решењима, укључујући и евентуални повратак Милана Борјана.

Фото: . FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ/bs

- Јако је битно одржавати континуитет, мислим да је менаџмент клуба радио најбоље. Мислим да смо то добро презентовали, цела звездашка јавност. Све што је било јуче то се заборавило. Ја сам био тренер у омладинској школи када смо имали проблеме, и онда су дошли људи и вратили то на прави пут. Звезда је гигант са армијом навијача, тако да није то лако водити са великим очекивањима. Да је пре неколико година поменуо да ће се овакви резултати остварити мислим да би то ретко ко поверовао“, рекао је Милојевић. - Звезда има добар састав, летос је направљена добра селекција, формирање скаутинг службе. Имају довољан квалитет, најбитније је да се уклопе у једну целину и оно што је красило моју генерацију јесу односи између свих у клубу. Они морају да знају где су дошли. Ове сезоне има пуно страних играча, ја сам их већином тренирао у иностранству. Морају да упознају клуб, а домаћи играчи да преузму одговорност.

Фото: . FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ/bs

„Имамо добар костур тима, али верујем да је тим прављен за пуно утакмица у Лигу шампиона. Враћамо се сада на домаће првенство и куп, али нисам имао пуно времена да разговарам о томе. Морамо видети које су моје жеље, који су ставови клуба, морамо да видимо са играчима и могућности клуба. Да ли странци да ли домаћи играчи, то је питање које ће се вечито водити. Мора да се направи један микс, кроз причу о звездаштву, не бих се враћао назад шта је то било“, рекао је између осталог Милојевић.

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести