Старчевци јесенас играли одлично

Фудбалери Борца из Старчева пружали су запажене партије у јесењој сезони Панчевачке лиге, завршили су први део првенства на трећем месту, месту које води у бараж.
miljan blazovic
Фото: Миљан Блазовић, фото: Приватна архива

Управа клуба на на челу са председником  Игором Матијашевићем и са секретаром Петром Орешковићем чине све како би Старчевци и на пролеће наставили са добрим партијама.

„Задовољан сам резултатима“, каже тренер Миљан Блазовић. „Имамо само бод мање од водећих Радничког из Гаја и Партизана из Уљме. Борац је у току летње паузе подмладио тим, али то није утицало на игре, фудбалери су дали свој максимум и на тренинзима и на утакмицама. Могли смо боље, али у чисто аматерским условима задовољан сам постигнутим резултатима ове јесени. На скупштини клуба поднећу извештај и после тога ћемо видети шта и како даље.“

Некада је Борац играо у Српској лиги Војводина међутим, последњих неколико сезона игра у Панчевачкој лиги.

„Постоји жеља за вишим рангом, неколико пута смо били близу циља, али као и сада много тога зависи од финансија. Наравно, ако нам се укаже прилика искористићемо је. Услове имамо, само да нас срећа послужи“, каже Блазовић.

Фудбалери су тренутно на одмору до половине фебруара.

„Желимо да сачувамо играчки кадар, наравно и да се појачамо са два – три нова играча. Атмосфера је у клубу је на завидном нивоу. Наравно, у договору са челницима клуба желимо и да подмладимо тим, да шансу дамо нашој деци“, завршио је Блазовић.     

Б. Стојковски

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести