СУБОТИЦА ДАНАС У ЗНАКУ ФУДБАЛА Торбица иде у играчку пензију

Одиграо је 38-годишњи Владимир Торбица, фудбалер који је пуних 12 сезона заредом носио дрес Спартака из Суботице, последње минуте у каријери у дуелу са Вождовцем.
Vladimir Torbica 12 sezona nosi dres Spartaka  Foto: J. Grlić
Фото: Владимир Торбица 12 сезона носи дрес Спартака  Фото: Ј. Грлић

Званични опроштај, међутим, уследиће данас, а ривал актуелном тиму биће селекција фудбалера с којима је током година Торбица делио и добро и зло на теренима широм земље.Легендарни капитен одлази у играчку пензију, јер мала је вероватноћа да неће остати у фудбалу.

У тиму Торбини пријатељи, како је најављено, биће: Милан Јованић, Видак Братић, Драган Шарац, Огњен Мудрински, Немања Николић, Аранђел Стојковић, Милош Косановић, Илија Радовић, Дарко Пушкарић, Саво Па­ви­ћевић, Марко Мирић, Весељко Тривуновић, Новица Максимовић и други. Тренери овог тима биће Зоран Милинковић и Петар Курћубић, а почетак дуела на градском стадиону заказан је за 18 часова.  

Пре утакмице одржаће се редовна клупска  Скупштина, на којој ће бити изабран нови председник.

Како то обичај налаже, у ве­черњим сатима ће фудбалери и њихови гости имати вечеру када ће Владимиру Торбици бити уручени пригодни поклони пово­дом одласка у спортску пензију. Поред тога, том приликом ће суботички суперлигаш уручити и почасне плакете заслужнима за развој клуба, а  биће проглашени и награђени најбољи играчи у минулој сезони.      

А. П. - С. Ст.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести